Fuck cancer

Såg precis en sjukt gripande och extremt sorglig film som gick på kanal fem. Filmen om Alexander heter den och handlar om en ung kille som har en obotlig cancer och som kämpar något helt makalöst. Grät hur mycket som helst under filmen, jag har ganska lätt gråt och gråter ganska ofta, men när det är något sånt här blir man så sjukt rörd och ledsen. Sen blir man så arg över att människor ens ska behöva drabbas av detta fruktansvärda. Finns väl ingen man känner som inte känner nån som haft cancer. Våra kompisar i Stenungsund , som från början är Jonas kompisar har ju levt med cancer i familjen då Johanna där fick reda på att hon  hade cancer när hon var gravid med Arvid. Men hon var också en sjuk kämpe och vann över cancern, sån himla fighter.  Så alla har vi någon nära som på något sätt drabbats av den mest hatade sjukdomen av alla (enligt mig). 
Men vill ändå säga att jag är så himla glad att det finns mediciner och botemedel som hjälper många, även om det absolut inte är alla än så länge. Men vi är på väg framåt! Jag är också så tacksam över att just Johanna är en av dom jag känner som besegrat cancern, förhoppningsvis för alltid. 
Okej, nu blev der väldigt seriöst och allvarligt här känner jag, men ibland måste man behöva vara det också. Man får vara glad för det "normal ibland tråkiga" liv man lever då man ändå är just normal. Jag har egentligen ingenting o klaga på. Visst surt som fan att min uppsats inte är godkänd, och det är lite jobbigt att der börjar bli mörkt på kvällarna så tidigt, eller att jag inte tränar så mycket som jag vill. Men det är ju egentligen bara sjuka småsaker. Jag är nöjd med mitt liv och jag älskar alla som jag har runt mig som gör det värt att leva!

Det var det för idag, ta hand om varandra, vi har inte alltid varann för evigt. 

(null)

Helvete

Behöver inte säga mer än rubriken, den säger allt. Eller som jag känner just nu iaf, har haft en bra vecka, en bra dag och massa saker som varit bra Men jag fick underkänt på min jävla uppsats igen. Så surt och tröttsamt. Så nu vet jag inte alls vad som händer, ska ta tag i detta på måndag. Känns så värdelöst att man aldrig ska klara av något. Ja, jag vet, nu klagar jag väldigt, men låt mig få spy på det här idag framförallt så får jag ta nya tag sen. Men just nu är allting bara Bläää!!! 

Har egentligen inget mer o säga, villa bara få ur mig lite att jag är sur och ledsen. 

Nästa inlägg blir ett gladare jag lovar :) 

(null)

Ännu en ledig helg

Alltså detta med lediga helger är ju helt underbart. Eller överlag att vara ledig är ju superhärligt. Den här veckan har dessutom varit ganska lugn hela veckan då jag typ inte haft en enda planerad grej på kvällarna, såå himla skönt och det känns som det var riktigt länge sen jag hade en sån vecka när jag bara kunde åka hem och inte göra något mer på kvällen sen. Totalt välbehövligt helt enkelt. 

Igår var dock en dag som var full rulle hela dagen, började ganska tidigt för att åka till Storvreta där vi var på kämpalek med scouterna, som tur var så fanns det massa funktionärer så jag och Micke som var med fick gå med våra scouter hela banan. Där gjorde vi massa olika stationer och hade supermysigt. Vi har fått ett riktigt härligt gäng nu som kommit upp till Kaessler, alltså tonårspatrullen så det är superskoj. Igår var det bara totalt fyra scouter vi hade med oss, och tre av dom var då våra nya tonåringar, men dom har ju varit scouter i många år. I bilen på dit och hemvägen hade vi disco, jag hade de tre tjejerna i min bil och det var inte en tyst sekund, såå roligt. Även hela tiden i skogen var likadan, så jag var glad att jag följde med för jag hade först en tanke om att inte göra det. 

Den tanken var bland annat för att senare på kvällen skulle ut med jobbet, eller a, vi var på middag igår i Hagsätra där en av mina chefer är delägare på en restaurang som vi var och åt på. Men eftersom jag var på kämpaleken precis innan så hann jag inte med det som jag skulle, så jag fick ta bilen till festen istället. Så för mig blev det en nykter kväll, men jag hade ju kul ändå :) så typiskt bara när man ställt in sig på att festa lite och så strular det till sig med tiden, för jag var hemma den tiden jag egentligen skulle behövt åka för att hinna ta mig dit kommunalt. Så bil fick det bli helt enkelt. 

Annars i veckan har det varit massa födelsdagar, dock har jag typ inte firat någon alls (inte på deras rätta dagar iaf). Men o onsdags var det ju världens finaste Jonas som fyllde 32, i fredags fyllde Jonas kompis Tomas 40 och igår fyllde min fina moster Eva 50. Så det var två riktigt stora födelsedagar här i veckan. Därför vill jag säga stort grattis till er alla. Ni är underbara alla tre!! 

Nu kommer jag inte på så mycket mer, och dessutom är jag superhungrig så jag måste gå upp och äta frukost :) vad resten av dagen sen bjuder på återstår att se. 

Kram på er. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)