3 år sedan..

Det var visst bara 3 år sedan jag tog studenten.. eller iaf så känns det ju, men fasen ta den siffran och multiplicera med 3 så blir det rätt. Men helt sjukt att idag är det 9 år sedan jag tog studenten! 29e maj 2008 sprang jag ut där på skolgården som en lycklig tjej i rosa klänning. Idag nio år senare är jag fortfarande en rosa lycklig tjej.

Fick lite perspektiv på min ålder nu i helgen när vi var på scoutläger och jag och Carro försökte sy på lite märken på en varsinn mössa. När vi då hade märken från 2008 var det en scout som sa "då var jag inte ens född" eeh sa jag, det året tog jag studenten. Jag sa också att jag mindes mitt första läger att det var 97, vilket Carro påpekade för mig att det var då 20 år sedan. Hej jag börjar bli gammal. 

Nog om min ålder, vi har ju som sagt vart på läger i veckan och haft det såå bra. Vädret kan man ju verkligen inte klaga på. Man har dock verkligen känt att man har haft sommarlov och vart ledig, så det var svårt att gå upp imorse för att gå till skolan. Men som sagt läger brukar vara på sommaren och det brukar vara så här varmt (när man har tur) så därför fick man semesterkänsla ordentligt. 

Lägret har annars bestått av massa rosa, massa mat, massa kärlek, ännu mer sol och värme, glada scouter, glada ledare och ett lagom långt i antal dagar :) 

Har dock inte så många bilder ännu, men här kommer några få jag tagit med mobilen. 
Nu är det dock läggdags. Man är såå trött efter uteveckan och det var svårt att gå upp imorse till skolan. Så nu säger jag godnatt och tack för mig. 


Time for skogsmulle

Jahapp, skogen nu då i fyra dagar :) eller a, iaf utomhus i fyra dagar. Såå härligt o få åka på läger, dessutom när det verkar bli bra väder hela helgen, så får hålla tummarna att det blir så. 

Igår satt jag typ hela dagen och skrev på min uppsats som nästan börjar bli färdig, hoppas jag. Va uppe igår vid åtta och skrev till efter tio på kvällen. Visserligen några timmars paus på eftermiddagen då vi packade släpet inför lägret istället. Men jag känner inte riktigt samma stress längre med uppsatsen. Jag hade fått för mig att den skulle vara inlämnad den 27e maj, och eftersom jag är på läger då hade det blivit bra stressigt. Men det var tydligen den 2a juni så jag kan andas lite mer. Men ändå skönt o ha den nästan färdig nu så kan man snart lämna in den (förhoppningsvis få godkänt denna gången) och sen ta sommarlov. 

Nu säger scoutAnna hejdå och så hörs vi om några dagar igen :) 🏕🔥☀️


Fullt ös medvetslös

Tisdag idag och skolveckan är redan slut, rätt så lagom lång skolvecka detta ycker jag. Eleverna i skolan gick förr-förra lördagen i skolan på öppet hus, så de får kompensation för det imorgon, vilket innebär ledig dag. Eftersom det sen är kristiflygare så är det ju mer ledigt. Så nu ser jag fram emot fem lediga dagar, varav fyra av dom är på ett läger så ledig o ledig är man egentligen inte. Dock ska det bli riktigt kul och härligt att komma iväg på läger, och fyra dagar är rätt så lagom långt. 
På sjukfronten är det klart mycket bättre nu, har nu vart tre dagar utan alvedon och två dagar utan nässpray. Men jag kör fortfarande på halstabetter och hostmedicin vid behov. Halsen är också bra mycket bättre än vad den var förra veckan vilket är så skönt. Kan typ sova på nätterna och framförallt äta utan smärta igen. Tyvärr lyckades jag smitta stackars Jonas så han blev krasslig nu precis lagom tills han skulle börja jobba.
Just med tanke på all sjukdom har jag ju inte gjort något speciellt, har vart i skolan på vardgarna och jobbat på helgen. 
Imorgon på min lediga dag är det skrivning av min uppsats som gäller. Fick ju underkänt på den så hela måste göras om, sådär lagom kul. Dock insåg jag idag att jag hade längre tid på mig än vad jag hade hört och trott, så det var ju alltid något. Men det tar massa tid att göra om ett sånt stort arbete igen. Hoppas den verkligen blir godkänd nästa gång. Då ska det isf firas!
 
Nu ska jag unna mig själv lite biggest loser efter ha pluggat sen jag kom hem vid fyra-tiden. Så tack och hej och godnatt och allt det där :p
 
 
Har laddat in lite bilder frå Jonas kamera från när vi var i barcelona, så när jag kommer hem från lägret ska jag ladda upp lite bilder. Nu har jag ingen ork med det då det får bara bli en :p