Ingen bra dag alls

Har haft ont i magen sen igår och känner mig inte alls pigg. Växlar mellan att ligga i soffan/sängen och gå på toa. Kan knappt äta heller men har ätit lite a-fil iaf. Hoppas jag mår bättre till nyår och att jag inte hinner smitta Jonas innan dess så vi kan fira nyår.
 
Sen det mest tråkiga och ledsamma som har hänt idag är att pappa ringde imorse och berättade att min farmor gått bort. Hon har varit väldigt skruttig sista tiden så det var lite väntat, men fortfarande jättetråkigt. Tror dock att hon har det lite bättre nu än vad hon har haft det senaste tiden. Men kram till dig farmor, kommer sakna dig!! <3
 
Det är såhär vi vill minnas dig, glad och positiv. Det var alltid ditt motto, "allt kommer att ordna sig"
 
                                                                     Vila i frid farmor 

Julhelgsammanfattning

Åh denna julen gick lika fort som alla  andra jular gör nuförtiden. Men såå mysigt det har varit ändå!

Lite snabbt nu då. 
Julafton, hemma hos mamma o pappa med alla kusiner och lots of presents!! Såå nöjd med alla klappar, och bara två dubletter så bara en sån sak. 
Men det blev megaroligt spel med kusinerna på kvällen, helt hysteriskt hette det och var verkligen var det var. Skitkul! 

Juldagen spenderades med hela kusinligan i först gokarthallen, sen åt vi middag tillsammans och sen spelade vi laserdome tillsammans. Vi fick hela banan för oss själva så det var lite lyxigt. Men en riktigt kul dag med film som avslut på kvällen i brorsans rum. 

Idag har vi vaknat sent, igen och sen drog vi vid tre tiden hem till mamma, igen och åt den årliga kalkonen med Hela släkten. Sen var det efterrättsbuffé som tradition också. Vi stannade kvar en stund och körde lite mer sällskapsspel så totalt har hela helgen bestått av mycket sömn, ännu mer fika och julgodis och massa med härlig släkt :)

Så här kommer alla bilder från helgen :) 


Sjuk tider hej hej..

Jahapo då var det min tur, i veckan som var så var det Jonas som var krasslig och nu är det jag. Så snälla som delar med oss till varandra ;) men hellre bli sjuk några dagar innan julafton än på julafton. Så egentligen skulle jag jobbat idag men har bara vart hemma hela dagen. Tog mig utanför dörren en gång för att gå till apoteket och handla lite lunch. Men blev helt svettig av bara den lilla promenaden. Igår frös jag typ hela dan istället. Så febern jag har är väl på väg bort förhoppningsvis. Annars är jag hostig förkyld och har ont i halsen. Så det blir nog läggdags här närsomhelst. Sov typ tolv timmar inatt. Eller aa känns som jag inte sov alls första timmarna men på slutet så. 


Nä men det har inte hänt så mycket mer här helt enkelt. Hade en ledarmyskväll i måndags hemma hos pappa med alla ledare. Så det blev julgröt, macka med skinka och lite lussebullar. Vi skulle göra riktig gröt från grunden, men det gick ju åt helvete så pappa fick köpa med sig gröt på vägen hem istället haha. Annars var det mysigt och träffa alla. 

Det var det för idag, känner att det snart är dags för nysning nummer 178 idag.. Har nyst såå mycket och dom har vart så sega, kommer till nästippen och sen så blir det aldrig en nys. Så irriterande! 

Men om jag inte hinner blogga mer nu innan jul så önskar jag er alla en riktigt god jul!!