Nackabo igen då

Jahapp då har man sovit sin första natt i orminge :) känns bra faktiskt. Sängen är ju så himla låg bara. Har vant mig med en hög säng så de kändes som jag klev upp direkt på golvet imorse haha. 
Har inte riktigt fått upp allt hemma ännu, känns som jag har massa grejer som de inte  finns plats för. Men ska försöka o få plats med alla mina skor o grejer. Sen ska jag nog se om jag får upp mina rosa krukor. Känns redan fullt men nån stans går det nog :) 
Idag ska jag nog hem och packa upp allt i garderoben och så, lite svårt att hitta kläderna i morse eftersom dom låg i sopsäckar :)
Behövde ju åka lite tidigare eftersom jag bor längre bort. Men tror att jag tog i lite väl mycket. Är snart i slussen och klockan är snart 20 över nio. Räcker med att jag är här typ halv för mitt tåg går 32. Men aja hellre för tidig än sen. 
Fick dessutom prova massa kläder igår, Cissi hade rensat garderoben igen så nu jag jag lite mer att välja på haha. 
Nä nu får ni ha en bra dag :) kram på er gott folk Läggdags

Ligger nu i sängen. Faktiskt tidigare än vad det vart de senaste dagarna. Nu är ju klockan bara lite över ett ;). 
Har i alla fall haft en jätte mysig kväll. Adam fyllde 18 idag så vi var där och åt en Massa godsaker o tårtor o grejer så himla gott :) gick därifrån vid kvart i tolv. Följde med Karin och hunden till mormor för att hämta bilen för hon var så snäll att hon körde hem mig. Min bästaste moster Karin :) så kul o träffa dom, det är ju inte alltid göteborgarna är här men idag var tre här. Nicke och Mackan var med också, och då lille Milou :)
Hann även med en städning här hemma, skakade mattan dammsög och våttorkade golven, lär nog bara behöva köra en liten snabb damsugning imorgon också men annars är allt klart för att bara packas och flyttas över till Cissi :) så skönt att man får bo ett tag nu också :) inte behöva flytta om någon månad igen utan nu är det väl nästan ett halvår :) 
Nä nu ska jag sova faktiskt, tänka sig att det är jobbdag imorgon med -.-
Aja god natt och sov så gott :) 


Krama mig

Krama mig, håll mig hårt, få mig att få känna den närhet jag saknar. Få känna kärlek, få känna att man behövs för någon annan. Ge mig den känslan att man tillhör någon. Jag vill att två ska bli en, att det ska explodera samtidgt som allting är alldeles mjuk som bomull. Jag vill få känna pirret i magen. Jag vill ha en person hjärnan, i hjärtat som får mig att le bara vid tanken. Jag vill ha någon, någon som vill ha mig, mig som jag är. Jag vill inte det här längre, jag vill dela allt med någon. Någon ska få bli mitt allt. Jag kommer vänta, en dag kommer denna någon. Den dagen ska jag få känna mig riktigt älskad igen. Den dagen ska jag få kärlek och närhet. Den dagen är en dag jag längtar efter, jag hoppas att den inte dröjer allt för länge. Den dagen jag ska få vakna upp med denna någon bredvid mig, som omfamnar mig. Den dagen jag får somna bredvid någon, någon som kramar mig hårt.
Jag vill