Ensam ett tag igen

Jaha, då har jag sagt hejdå till Jonas på ett tag nu, han ska jobba nu en vecka sen ska jag på läger en vecka så det kommer ta ett tag innan vi ses igen :( men jag jar haft världens bästa start på semestern, först med Carro och sen med Jonas. Vi har mest slappat, men tagit en del promenader, varit iväg på en cool biluppvisning typ och solat lite. Min telefon är ju helt efterbliven och har fullt i minnet hela tiden så jag kan typ inte ta några bilder. Men har lyckats med några iaf :) tur att jag kommer ha en del saker o göra nu framöver så det inte känns lika tomt, annars skulle det nog vara skitjobbigt. 
Hoppas ni andra har en härlig sommar också :) 

Semesterfiraren

Juste jag har semester, har ni? Har hittills haft en väldigt bra semester, idag har jag och Carro vart på Liseberg, vi har träffat kaniner, åkt massa attraktioner, ätit en del mat och haft det mysigt! 
Har även hunnit med en tur till Trollhättan där vi tittade på vattnet. Annars har vi inte gjort så mycket, åkt en hel del bil, sjungit med i många sånger och skrattat en del, tagit en promenad och sovit länge på morgonen :) 
Här kommer istället massa bilder som säger mer :) 
The last evening

Sista kvällen hemma i min egen säng på ett tag, imorgon är det landet som gäller. Åker direkt efter jobbet imorgon med Carro och Pappa så nu är min väska fullpackad och ligger i pappas bil. Skönt att slippa dra den med sig i stan på tunnelbanan och grejer. Men det är ju alltid en del grejer som man inte kan ta i den stora väskan som man kommer att använda under kvällen/morgonen så det får packas ner i min vanliga väska imorgon =) Hoppas att mina sex timmar på jobbet imorgon går jätte fort, har ingen lust att ha en tråkig och seg dag, vore kul om den bara swischade förbi men det vet man ju aldrig hur det blir. Har annars en go känsla i kroppen, allt som jag skulle fixa idag är fixat så nu kan jag lägga mig och vakna med ro i kroppen :D imorgon vid den här tiden är jag förhoppningsvis på landet och myser med min älskade vovve som jag inte träffat på jätte länge, ska iof bli lite kul att se mamma också men mest saknar jag Lexus hehe.
Förresten imorse precis när jag hade vaknat gick mitt brandlarm här hemma, snacka om hjärtattack! For upp ur sängen och slet ner larmet, hann känna efter först ifall det var något som luktade rök eller så men icke, så den fick nåt flipp och bara började pipa. Tur det var idag när jag var hemma och inte på söndag när jag är på landet. Men just nu ligger batteri och larm på varsin plats så det inte ska börja pipa igen. 
Kan bli lite glest med inlägg nu men då är det för att jag är på semester och njuter!
Ha det bra ni med käre läsare :D
 
Längtar!!