Väntar

Står just nu och väntar på mamma o pappa som snart borde komma och plocka upp mig inför Olgas middag. Har gått runt lite grann i skärholmen för jag åkte hit direkt när jag slutade med tåget :) hoppas på god och varm mat också, känner att det är lite kyligt faktiskt. Och jag har inte ätit lunch på hela dagen så jag är ashungrig. Aja får se hur länge jag står här, hoppas jag står på rätt ställe också. Det är nere i deras båtklubb som ligger här i skärholmen och om jag minns rätt så borde jag stå på rätt plats :)
Konstigt väder annars idag, först mulet sen spöregn sen strålande sol och nu mulet igen :)
Nu har jag fått lägesrapport att dom är på väg :) kanske kommer ett inlägg ikväll också :) toudeloiu

Sämsta Anna

Asså sååå dålig! Tänkte både igår och idag att jag skulle tagit mig upp för att träna... Ligger fortfarande i sängen och är typ arg på mig själv och skit trött iof.. Får väl komma ut och springa eller gå ikväll efter middagen kanske.
Hoppas på en ganska lugn dag idag, känner att vädret inte är med oss riktigt men det kanske är lite skönt för en gångs skull.
Nä klä på sig kanske :) tjingeling

hahaah

Måste bara säga,när vi satt kvar på salongen idag innan vi gick ut så satt våra chefer där med oss, vi och dom fick säga lite vad vi hade för första uppfattning av varandra, jag fick bara en massa konstiga saker som dom trodde men det roligaste var att dom trodde att jag led av tourettes syndrom XD för jag hade någon gång sagt "din mamma" till Edvard och "håll käften" på skämt till Daniel så dom hade tydligen gått lite extra mycket runt mig i början för att höra hur jag pratade med mina kunder hahah fett roligt!
haha jaja jag är väl annorlunda helt enkelt :D