En månad

Idag är det en månad sen min allra bästa vän fick säga hejdå och hamna hos änglarna. Fortfarande så tomt utan honom och saknaden är så stor. Drömde till och med om Lexus inatt faktiskt. Min finaste vovve. 

Häromdan skulle vi gå hem till Eva o Hans på glögg och pepparkaksfika så jag mötte mamma, pappa och Calle på vägen och jag tänkte åh undra om Lexus är med. Men han var inte med och kommer aldrig mer vara med. Så himla tråkigt. 

Likaså när jag storstädade häromdan så såg jag att jag hade såpbubblor hemma som jag förmodligen köpt till Lexus eftersom han älskade det. Jag gick ut på balkongen och blåste några bubblor. En bubbla fastade dessutom på balkongen och satt där en stund, så jag tänkte att det var Lexus som sa hej. Kunde inte slänga bubblorna heller utan dom fick vara kvar här hemma. Lexus bubblor. 

Önskar du fanns med oss fortfarande, utan att vara sjuk och trött. Älskade fina du, jag saknar dig!! 

(null)

(null)

Produktiv dag

Var uppe ganska tidigt imorse då jag skulle på en efterkontroll hos en läkare som jag var hos för två veckor sen. Helt sjukt att det bara gått två veckor sen vi fick vårt supertråkiga besked, känns som längre sen faktiskt, men ändå som igår. Så konstigt det där. Hur som helst verkade allt bra iaf. 

Efter besöket stannade jag kvar inne i stan, tittade på NKs julskyltning och gick sedan i lite affärer, var ju där när allting öppnade, faktiskt lite kul att se lugnet före stormen, det var nästan tomt på gatorna innan klockan var tio, men när man hade gått en stund var det folk lite överallt. Fick dessutom lite julklappar inhandlade så det var ju bra. 

Efter svängen i stan åkte jag hem och käkade lite, sen tog jag en promenad innan jag kom till gymmet. Körde slut på mina armar och rygg idag. Skönt att typ vara igång igen med träningen. Men fick en del steg idag enligt min  stegapp ;) 

(null)


Efter träningen kom jag hem o duschade och fixade lite småsaker, sen har jag även bakat lussebullar idag, råkade smaka tre bullar sen när dom var klara. Så gott! 

(null)


Igår hade jag också en härlig dag, bakade bröd igår, vilket tog hela förmiddan, först skulle degen jäsa i två timmar i bunken, sen 1,5 timme i sina formar och till slut 20 minuter i ugnen. Men under tiden han jag storstäda hemma, rensa och slänga massa saker. Det var väldigt skönt! 

Tror inte jag har så mycket mer att säga just nu, såg en kul bild igår som jag tänkte visa för er nu. Den är superkul och skithemsk på samma gång känner jag. Vad tycker ni? 

(null)


Tack o godnatt <3

Jobbhelg

Så opepp var jag igår kväll på att jobba, imorse när klockan ringde var jag lika opepp somnade om tusen gånger men tog mig till slut upp ur sängen. Blev lite gladare över att se att det var lite snö ute idag, men det var väl dagens höjdpunkt. 

Har haft fullt upp på jobbet, men inte med mina egna kunder utan bara en massa drop in. Så segt. Men till slut tog dagen slut och jag tog mig hemåt. Stannade i björknäs på hemvägen för jag skulle hämta ett paket på den spelaffären där, och när man ändå var i närheten kunde jag lika gärna köpa godis på godisaffären. Hade tänkt att gå hem, men der var så kallt och mitt paket var tungt och otympligt så jag matchade med en buss som kom Precis när jag gått ut ur affären. 

Nu har jag precis ätit middag, funderar på att ta en promenad eller gå till gymmet. Men det kanske bara blir slappande i soffan med mitt godis om jag känner mig själv. 

Igår däremot var det ju shopping typ hela dagen, började i Nacka forum, mötte även Carro där och vi lunchade ihop sen gick vi tillsammans lite i affärerna. Efter det åkte jag till sickla för att gå in på skopunkten, hittade två par skor där. Sen var det inte färdigt där, utan jag åkte även in till stan för att fixa med en julklapp. Så jag var lite trött i fötterna när jag kom hem, men jag hann bara vila i ca en timme sen var det dags igen. Jag följde med mamma, pappa och Cissi ut till Brisak där vi kollade julavdelningen, jag hittade även lite småsaker där. Sista stopp på min shoppingdag blev på Ica maxi på Värmdö så jag passade på att storhandla när vi hade bil. Dom andra skulle in till Felix för att köpa nån högtalare, så jag hann handla mitt. 

(null)

(null)

Lite av allt som var ute på brisak, så mysigt. 

Annars har jag inte så mycket mer o säga, kan lägga upp en bild som jag tog häromdan. Tar så sällan kort nuförtiden, men detta var innan jag och Sofia skulle gå ut o gå i torsdags :) 

(null)


Tack o hej