Värsta dagen i mitt liv

Fortsätter lite på det deppiga temat, men har inte haft en sån kul vecka. Igår skulle jag äta massa tabletter för att få ut allt som fanns kvar. Hade så sjukt ont i magen i perioder och trodde jag skulle förblöda ett tag (okej kanske inte så kul för er att veta) men igår kväll mådde jag riktigt dåligt, hade superont, svettades så att det bara rann om mig, blev helt svart för ögonen och fick som lock för öronen med tjut i. Just då trodde jag att jag skulle svimma där på plats, och dessutom utan min telefon så jag inte kunde ringa någon. 
Piggnade sen till något så jag kunde ta mig till telefonen och ringa över mamma. Hon kom på några minuter och tog hand om mig. Var även hemma hos dom nästan hela dagen igår men kände att jag ville åka hem på eftermiddan. Kom dock tillbaka dit på kvällen sen med mamma igen och sov över hemma hos dom, vilket var skönt. 
Dock har natten och sista timmarna igår varit bra och nu idag har jag typ inte ont alls. Så skönt!! Men fasen vilken pers och gå igenom, hoppas man inte behöver uppleva det igen! 

Fick annars ett superfint blombukett av min älskade Jonas igår, dessutom skickade hem till mamma. Vi skulle precis gå ut på en promenad hon o jag så kom en bil från blomster-Boo och han som klev ur bilen frågade om nån av oss var Anna. Så jag svarade ja och tog tacksamt emot buketten. Finaste Jonas som sa att det var lite han kunde göra iaf eftersom han inte var här med mig. Och titta va fina dom är!!!  

(null)


Annars idag skiner solen lite ser jag, såå härligt! Känns som att det var Evigheter sen man ens såg en solstråle, men nu ser det ut som att det blir mer och mer sol. Lovley!

Imorgon ska göra en annan rolig sak, om jag är bättre igen, jag ska nämligen vara vikarie på en skola för en årskurs 4. Ska bli så spännande. Hoppas dom är snälla mot mig :) det värsta med skolyrket är ju dessa tidiga morgnar, att vara på plats på skolan 7.45 är ju dödens död för mig. Fy så tidigt!! Men men bara o vänja sig, det kommer ju vara mina arbetstider i flera år framöver. 

En annan lite rolig sak är något vi hittade i källaren häromdan, Jonas hittade lite gamla skolkataloger och jag tog kort på dom två roligaste. Så söt och så liten, lilla tuffing 😘 

(null)

(null)

Asså hur roligt?!? Förlåt Jonas men du ser så kul ut xD. Älskar dessutom första bilden som typ var hans bal i nian, så cool kille med uppknäppt slips o så. Haha jag dör!! Dessutom med skejtskor till, våga vägra kostym. 

Okej, det får räcka för idag. Blev lite piggare av Jonas söta kort. Och nu är det ännu mer soligt. Ska nog ut o röra på mig lite idag. Måste få luft och motion :)

Tack o hej. 

Inte som jag tänkt mig.

Idag var en nervös dag, vi skulle förhoppningsvis få ett besked som skulle glädja oss, men istället blev den en total käftsmäll. Vi fick höra att den vi gått och längtat efter inte längre fanns, och hade förmodligen inte funnits på ett tag heller. Vi hade alltså fått ett missfall. Vi som precis hade börjat säga till nära och kära att vi var gravida, och nu imorse var vi det inte alls längre. 
Barnmorskan sa "så här ska det inte alls se ut i vecka 13". Den som hade levt där inne hade bara klarat sig några veckor, och inte så länge som vi trodde och hade hoppats på, eller som min kropp visade för den delen heller, så taskigt att den luras så!!! 

När vi satt i väntrummet imorse såg vi massa andra par som gick därifrån, glada och med ett litet kuvert i handen med bilder i. Jag och Jonas fick inget kuvert, vi fick istället en remiss till en annan läkare och en annan klinik för att verkligen dubbelkolla att det inte fanns ett levande foster. Det fanns inte det hos den andra läkaren heller, bara något pyttelitet som inte hade någon hjärtfrekvens alls. 

Det som ska göras nu är att vara ledsen ett tag, sen försöka igen och ta det lugnt. Inte stressa fram något, nu vet vi att det funkar och att vi kan. Men just nu känns det väldigt tomt, extra tomt och ensamt också när Jonas behövde åka till Kalmar igen. Men man får tänka att vi blir starkare av detta och att vi har varandra. Tack älskling för att du finns i mitt liv!! 

Ni får ta att det blev ett deppigt inlägg nu, men jag kände att jag behövde få ur mig det. Jag kan säga en rolig sak iaf, att jag har fått jobb från januari, så det är kul. 

Annars nu ska jag sova. Godnatt fina vänner. 


(null)

(null)

(null)

Godmorgon i dimman

Alltså Ush vilken tråkig vecka, bara grått och mulet varje dag, dessutom med lite småregn hela tiden, så trist. Der blir ju liksom aldrig ljust när molnen inte ens vill dela på sig. Men men, det är ju november, världens tråkigaste månad. 

Igår var jag med mina tonårsscouter och dom fick baka, vilket gick sådär. Sockerkaka i apelsin och kladdkaka skulle dom göra, kladdkakan blev Helt bränd, och ingen gillade sockerkakan i sin apelsin. Men kul hade vi ändå. Lite roligt o ha blivit tonårsledare igen faktiskt, vi är ett kul gäng nu. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)Idag ska jag nu om en stund köra mormor till läkarn, hon har fått ryggskott o så och kan inte ta sig iväg själv så enkelt. Så då får man ställa upp när man ändå inte har något o göra. 

Ikväll sen ska jag och Cissi till mall of scandinavia. Var även o klippte o färgade henne i tisdags kväll. Så roligt att vi har börjat umgås mer o mer tycker jag. Min fina syster. 

(null)


Försöker testa lite nytt här på bloggen, med att få in bilderna mitt i texten, det har inte riktigt funkat förut när jag försökt för den appen har varit lite dum, men jag försöker lite igen. Tycker det är lättare o läsa med lite bilder i mitten. Inte bara tusen på slutet. 

Annars är det inte så mycket som händer o sker, var faktiskt på gymmet igår, första gången på Evigheter. Tänkte försöka o simma sen idag också. Ska även klippa Eva ikväll, så då är den här dagen rätt så fort gjord också. Skönt att ha lite grejer o göra faktiskt. 

Nu ska jag ta mig ur sängen och äta frukost innan jag går över till mormor.  Tjing tjong pling plong. 

(null)