Heeelg

Whoop Whoop, då var det helg och för en gångs skull en ledig sån. Ska bli såå skönt, känner att det har varit mycket i veckan som var. Mycket i skolan, vart där varje dag den här veckan, och flera dagar har jag vart där tidigare än jag börjat för att plugga. Igår hade jag även en omtenta som ni får hålla tummarna att jag klarar! 

Nu är det som sagt helg och vi har lite kul saker planerat. Ikväll kommer våra kompisar från Stenungsund och är uppe i helgen. Ska bli himlans roligt! Blir nog en lugn hel då hon är gravid i 6e månaden :) 

I veckan har vi även hunnit med att gå på en komedishow på Globen med Nour, Johan Rehnborg, Mia Skäringer, Björn Gustavsson och Erik Haag. Såå roligt var det! Showen hette "boendeekonomi är jättekul" men det var väldigt lite om ekonomi och massa annat roligt :) 
Igår hade vi även fina Ida på middag, mysigt med lite sånt här kul mitt i veckan. Det roliga var att hon också var på showen i Globen hehe. Vi har även bokat att vi ska fira nyår med dom igen, som vi gjorde förra året. Men hennes kille Mathias har flyttat till Göteborg och har världens utsikt där, så vi ska fira där :) skönt att slippa tänka på det haha. 

Aa, det var väl det, hoppas min buss kör snart, sitter här i broöppning.. ska hinna hem till mormor och sätta upp en ljusslinga där, sen handla och fixa lite inför gästerna kommer ikväll. Så hej och hå!  

Bilder från i somras när vi åkte båt med dom som kommer ikväll :)

(null)

Världens finaste!

Finns ingen bättre människa än min underbara Jonas! Så lycklig att vi har varandra, du är bäst älskling! 

Vaknade imorse och hade fått den här bilden på sms  (null)


Det var mitt inlägg för idag, kort inlägg men tillägnat den bästa personen på jorden! 💗❤️💗

Godmorgon gott folk

Jahapp, fredag igen då. Sjukt vad tiden går! Men det verkar bli en fin dag eftersom solen lyser ordentligt idag, iaf rakt in genom mitt fönster på morgonen. Är uppe rätt så tidigt för o hinna plugga lite innan jag drar till skolan, har ju inte fått godkänt på min förra kurs på min uppsats i matte så den fick jag hjälp med igår av en i klassen så ska försöka få den klar snart. Hade varit väldigt skönt faktiskt, och ännu skönare ifall den blir godkänd sen! 

Annars rullar det på med fullt fart nu i veckorna, igår hade jag mys-middag med Carro, i onsdags var jag på massage, i tisdags var jag på releaseparty för en bok som släppts av en släkting. Så ja full rulle, även ikväll ska jag klippa Carros mamma Anna-Maja och sen i helgen är det jobb. Sjukt också att det redan är den 10e november, vilket då innebär att min bäste kusefin fyller år idag, grattis Alle!! 

Nä nu ska jag ta tag i plugget igen innan jag ska till skolan så puss och kram 

Efterrätten igår, fruktspett 😋

(null)

Jag går ju förbi sarvträsk varje dag jag ska till bussen och ofta är det jättevackert. Häromdan var det helt stilla, och någon dag senare var det is. Så även här går det fort

(null)

Och här då dagen till ära, födelsedagsbarnet!!