Måndag igen

Ny vecka, snart även ny månad, och lite mer om en stund men ändå snart så är det dessutom nytt år. Vart tog 2017 vägen? Nu i veckan är det ju första advent, inte långt till lucia och jul. December går ju alltid så fort, vilket jag även tycker att november också har gjort, och det har dessutom varit väldigt fint väder stor del av november, det gör ju hela den månaden lite enklare. Jag har dessutom hört lite rykten att det kanske ska komma snö nu till helgen, vilket innebär att jag kanske kan få snö på min födelsedag, wohoo.
 
Har idag annars haft en underbart rolig kväll på scouterna, vi hade lägerbål på schemat idag, så både scouterna och vi ledare gjorde sketcher, sånger, rop och lite teater. Jag, Micke, Carro och pappa gjorde en askul sak. Pappa och Micke satt på varsin stol med sopsäckar över kroppen, jag och Carro satt bakom deras ryggar med våra händer framför dom, så det såg ut som deras händer (framifrån). Sen skulle de få äta frukost, alltså fil med flingor, oboy och knäckemackor. När man då är bakom ser man ju ingenting vart man har händerna eller hur man häller upp, så vi hade fil och oboy på fler ställen än i deras kåsor eller munnar haha. Sen råkade dessutom Mickes lilla stol han satt på gå sönder vilket ledde till totalt skrattanfall av oss alla. Men det var sååå roligt, och alla scouter verkade tycka det var roligt när vi ledare bjöd på oss själva också =)
 
Imorgon är det dags för det årliga pepparksbaket hemma hos mamma med Carro och Matilda, brukar ju mest bli degätande nu för tiden, och en del skitsnack. Fast vi brukar alltid få ihop några plåtar ändå =) Annars har det inte hänt så mycket mer över det vanliga för min del, jobbat, pluggat, fixat mammas hår, vart på möte med ledarna osv, ja lite som min vardag ser ut helt enkelt hehe.
 
Nu ska jag om en stund lägga mig och hoppas att natten går fort, för imorgon kommer äntligen mitt hjärta hem igen :D
 
Puss och kram
 
Bilden har egentligen inget med inlägget och göra, men har inte direkt tagit några bilder på sista tiden, och detta är en sån fin bild på min lilla vovve, så därför får han vara med =)

Sååå glad!!

Igår fick jag reda på att jag blivit godkänd på min uppsats i matte som jag hade kvar från förra terminen, och som jag gjort om och skickat in i söndags. Sååå himla glad är jag, har kämpat som fan med den, har ju gjort om den flera gånger men nu är den över. Så nu är det sant på riktigt, jag behöver inte ha min mattelärare något mer. Blev dessutom godkänd på den mattekursen vi hade för några veckor sen så nu är allt som det ska! Väntar nu bara på svar från min omtenta i svenska som jag skrev förra veckan, om den också blir godkänd så ligger jag i fas igen!! 

Nog om det, idag ser det ut och bli en fin dag. Solen lyser iaf just nu, så strax ska jag ta mig ur sängen, äta frukost osv och sen plugga i typ två timmar innan det är dags för mig och åka till skolan. Sen ska jag äntligen göra nya naglar i eftermiddag, jag var bara nöjd med dessa första dagarna, men eftersom jag körde matta naglar sist så har dom sett skitiga ut nästan hela tiden. Men idag blir det som sagt nytt, några förslag på vad jag ska göra? :) 

Ska även hem till mamma ikväll, hon ska färgas och klippas och så skulle hon bjuda på mat :) 

Ja, det är min dag, kommer inte heller ihåg direkt vad jag gjort sen sist så det får räcka såhär :) 

(null)

Snö i huvudstaden

Det gör mig så lycklig när det är snö! tyvärr räcker det med att kolla på väderappen någon dag framåt för att fatta att den inte kommer ligga så länge. Det är ju sällan den första snön ligger länge, men det är det bästa jag vet när det är snö på min födelsedag (som är om 11 dagar). Hur som helst detta vackra snölandskap skapade ju kaos i morse. Såå pinsamt och konstigt att det blir samma kaos varje år.. att folk Aldrig lär sig. Så imorse gick jag till bussen som vanligt och la märke till hur mycket trafik och hur långsamt alla bilar körde vid busshållsplatsen, men tänkte att det var de vanliga köerna vid åtta-tiden bara. Men nej, det var extrema köer. Min buss kom 8.25, jag var inne på t-centralen strax innan tio. Så 1.5 timme tog det in till stan idag.. lagom kul. 
Kom såklart sent till skolan, men bara med en kvart. Tur jag hade planerat att komma tidigare till skolan, annars hade jag nog vart mer försenad. 

Har annars precis börjat min ensamvecka, det är alltid värst då som igår, första natten själv. Sen är de sista nätterna värst på ett annat sätt för då saknar man sitt hjärta så mycket. Men helgen som var, var mysig iaf! Hade ju som sagt besök av våra kompisar från Göteborg :) de åkte dock hem på lördagen redan, så söndagen blev lite slappande. Vi lånade en bil och en hund och tog en promenad nere vid tollare, så fint där! Sen åt vi middag med mamma och pappa och min lillebror :) lagom avancerad helg helt enkelt! 

Nu blir det väl läggdags strax, imorgon är det skola som gäller :) 

Tack och hej, uttråkad tjej

(null)

(null)

(null)