Tjena tjena

Hallå där, då var de dags igen för ett inlägg :p Har precis pluggat lite och ska om en stund börja åka mot skolan, så jag tänkte att jag hinner blogga en sväng. Har för en stund sen också skickat iväg Jonas som återigen får hjälpa till i farmors lägenhet med det sista som ska tömmas. Idag var det nog bara ett skåp och ett bord kvar, sen bör det vara tomt. Pappa har ju vart där typ varje dag och slitit, man kan säga att farmor hade Ganska mycket prylar hemma.. helt galet. Men idag måste det vara tömt för imorgon kommer dom och ska städa hela lägenheten. Hur som helst så blir det nog bra, och stackars Jonas slapp vara själv här hela dagen iaf =). Han är för övrigt väldigt glad för han vann i sin bilaffär som har varit helt kaos så det har firats =)
Igår hade jag vi vår första tonår för den här terminen, himla kul och vi var väldigt många (för o va oss) så det var superroligt! Blev dock inte så mycket som hände, utan mest bara snacka skit och fika =) Men det var en bra första gång! Så nu är som sagt både scouter och tonår igång så hej hå, full fart.
Igår bokade vi även förresten en stuga i sälen, så jag Jonas, Alle och hans kompips Kristjan ska upp o åka skidor på påsken :D Jätte mysigt ska de bli, får man dessutom hälsa på syrran lite så de blir kul :D
Nä nu har jag bara 20 minuter på mig innan jag ska gå till bussen, så jag måste nog klä på mig :p Tjing på er!
 
Härligt att få åka skidor snart igen :D

Ännu en vecka är nu slut

Shit, tiden bara flyger iväg, idag har det gått en månad sen set var julafton dvs 24 dagar av Januari är redan passerade. Typ en vecka kvar och sen är det redan februari. Det gäller o hitta på roliga saker så man inte bara flyter med i tiden. 
Min helg har som vanligt inneburit jobb. Igår gick jobbdagen jättefort, så skönt. Stannade dessutom förbi godisaffären i björknäs på hemvägen och tog en promenad därifrån. Blir nog en prommis imorgon också eller ett besök på gymmet får se vad som lockar mest. Imorgon börjar scouterna igen och sen är allt tillbaka som vanligt igen :) dessutom kommer Jonas på tisdag så det här blir en bra vecka igen. Känner dock av lite grann i min hals att den börjar göra lite ont. Hoppas det inte blir något mer än så :) 
Imorgon blir det även plugg hela dagen, har en väldans massa texter o böcker som ska läsas så heja heja. Funderar på att måla mina naglar, har ni något förslag på färg? :) 
Nä de var nog de, känner att jag inte alltid skrivit något vettigt, men det blir iaf ett inlägg :) tack o hej, leverpastej! 6 månader kärlek

Måste få säga grattis till mig och Jonas som idag har vart tillsammans i 6 månader :D. Även om det kanske anses fult att säga hur bra man har det så skiter jag i det och tänker säga det ändå. Visst det finns folk som inte alls mår bra och som kämpar med mycket. Men jag är för tillfället inne i en väldigt lycklig period med dels världens bästa pojkvän, helt underbara vänner (extra mycket Carro och Sofia) och en härlig familj. Så jag är glad nästan varje dag. Har ett jobb som faktiskt nu för tiden är roligt då jag bara har mina stammisar när jag är där. Jag pluggar till något som jag tror kommer bli skitkul och än så länge är det fortfarande snö ute så man kan åka pulka eller hitta på annat skoj, dessutom är vi påväg mot våren så det känns nästan ännu bättre =) Kort och gott jag mår väldigt bra nu! 
Hahah har annars haft brutal träningsvärk sen jag tränade häromdan, men det är nog dags att antingen ta en promenad eller träna igen, det får ju inte bara bli en engångförtelse. Har dessutom bestämt med Sofia att hon och jag ska varannan torsdag ta en långpromenad, då vi slår två flugor i en smäll med både träning och få snacka skit. Ska bli skitroligt och jag är astaggad. Dock kommer vi inte köra igång riktigt ännu för nu var de massa annat som var ivägen.. men sen så :D 
Jag har förresten börjat en ny termin nu, och hade första föreläsningen på den nya delkursen igår. Så nu läser jag Utveckling och lärande och håller på att läsa en bok om utvecklingspsykologi. Vi ska läsa typ en bok i veckan nu så det gäller att prioritera plugget. Kanske lika bra att jag fortsätter när jag ändå har fått upp lite fart här. Sen ska jag hem till farmor senare i eftermiddag och hjälpa till och tömma hennes lägenhet. Så full fart som vanligt!
 
Tjingeling :D Här kommer lite bilder på all kärlek jag har runtomrking mig!!