Snusare

Städa städa varje fredá och så varje jul, det tycker jag är kul. Eller? Aja hur som helst så har vi städt idag hemma för det såg förfärligt ut! Alltid lika skönt när man har nystädat hemma. Har nog inte hänt så mycket kul idag, tränade (kommer ha stans träningsverk i benen i morgon), jobbade åkte hem och städade. På lördag ska jag på bröllop förresten, det ska bli super kul. Typ syrian bröllop med typ 400 personer, alla kommer ha värsta balklänningarna på sig och man kommer äta mat tills det sprutar ur öronen. Ska verkligen bli en upplevelse. Sen på kvällen blir det nog dans och grejer =)
När vi städade passade Patrick på att sätta alla sina sparade dosor lite snyggare istället för bara i högar.. Vi räknade ut att detta är ca 10 000 kr... -.- Suck, förstå vad mycket kul vi skulle kunna köpt för dessa pengar?!
 
Här är nog den klänningen jag tänkte ha på mig på lördag
 
 
Klippte även lugg idag på världens finaste Denice, visst blev hon huuur fin som helst? =)
 
(Lite problem att vända på bilden, men det kan ni få göra med huvudet och träna nacken lite grann)
 
Nu väntar sängen, god natt!

Fik o trix

Har packat allt idag till lägret, alltså kårpackningen inte min egen packning. Så nu är alla kistor, kastruller, presenningar, tält och allt sånt jox framme. Ska försöka hyra ett släp också så vi verkligen får med oss allt vi har packat. Jag kommer att köra upp allt så det kan vara ganska skönt om allting kommer med.
Var sen ute och fikade hos käre lillebror och kusin ute i gustavsberg med världens bästa Erika och Patrick, super mysigt. Blev våfflor och morotskaka =) Gott, men nu j*vlr blir det hårdträning.. snart är det ju semester, herre gud. Skönt men jag kommer blek som ett lakan, men vad har man semester till om man inte kan sola? Hur som helst så drog vi iväg en sväng ut till biltema, öob och coop forum, köpte lite småkrafs men gick mest runt för att bedriva tiden medan vi väntade på Calle o Adam.
Åkte sen hem, spelade lite kort och så, som vanligt med Erika sen vart det o grilla hamburgare =)
Nu ska jag se på hitta Nemo =) Ha en fin dag eller a kväll men ändå.
 
Bilden har inte direkt så mycket med texten att göra, men jag gillar den =)

PysselAnna

Har vart lite pysslig idag, ville ju beställa en jätte fin väska från Usa men det gick ju inte att få den hit fraktad så då har jag gjort min egna =)
 
Här är först orginalet som jag ville ha
 
 
Så istället köpte jag en svart...
 
 
Sen gjorde jag vita prickar för att få de rosa att fastna bättre
 
 
 
Färdig!!!
 
Gjorde dessutom om ett par skor, ett par som har varit favoriter jätte länge men nu väldigt trasiga.
 
 
 
 
Har även fixt Cissis hår idag, visst blev de bra? Gjorde henne lite ljusare med massa slingor och sen en toning på det.
 
 
 
Hoppas ni också har haft en bra dag idag, Avslutar dagen även bra, kollar just nu på horton =) Så himla kul den filmen, horton är ju så härlig. För er som inte sett denna, Se den!