Tröttmössa

Oj, nu är jag trött. Satt uppe igår till typ tolv och var uppe innan halv sju idag, för att skriva på den uppsatsen jag skulle opponera på idag. Så idag  var sista chansen att försöka få godkänt på min uppsats, för även om den var inlämnad i fredags redan så har man chans att förbättra för sig själv ifall man gör en bra opponering. Men vi får se, kändes sådär faktiskt :/. Så alla ni får hålla alla tummar ni har!! 

Idag annars kom min älskling hem igen, så mysigt! Härligt att jag dessutom är ledig imorgon, ska bara en snabbis till min praktik-skola för att ha ett litet möte med min handledare. Så det är väl det som står på schemat för morgondagen. 

Sen sist (som typ var en vecka sen) har jag inte gjort så mycket kul, men ändå haft fullt upp. Jobb varje dag, lite extra jobb på kvällarna, arbete med uppsats och lite sånt där ;) men jag har nu i veckan jobbat min sista vardag, förhoppningsvis för alltid (som frisör då). Så från och med nu har jag bara helger kvar att jobba. Sååå skönt!! 

Nä nu går ögonen i kors, kommer inte på något kul att skriva heller. Så tack o godnatt 

(null)

(null)

Pappas födelsedag och lite till

(null)

(null)

(null)

(null)Ojoj så tiden bara rinner iväg. Ena dagen är det sommar, nästa dag är det höstkänsla. Har dock bara jobbat två veckor sen semestern men dessa veckor har känts som minst fyra, och just att det blivit så kallt också, liksom inte sommarkänsla på samma sätt längre. Känner tyvärr också i min rygg att jag jobbat i två veckor, har ont överallt. Det beror såklart på att jag står dumt när jag jobbar, och att man länge har fel ställning som när jag schamponerar tex. Men framförallt är det också för att jag inte alls tränat sen i mitten på maj. Måste börja komma igång nu och få energi till kroppen igen. 

I veckan har jag annars äntligen skickat in min uppsats igen, tanken var ju att jag skulle jobba mycket med den i sommar.. man kan säga att jag inte riktigt gjorde som min tanke.. fast jag satt ändå lite med uppsatsen några gånger under semestern, men har gjort lite vissa kvällar nu i veckan och framförallt i torsdags och i fredags då jag var ledig. I fredags var dessutom sista deadline så det var liksom lite på tiden att fixa till den. Men jag känner mig mycket mer nöjd med den nu, så hoppas jag gjort det som skulle göras och att jag gjort den rätt. Håll alla tummar för mig nu!! 

I fredags var det även världens bästaste pappas födelsedag!! Lille far har nu fyllt 65 vilket är helt galet! Men som en släkting sa "du ser inte ut som en dag äldre än 52" vilket är lite sant, tycker pappa ser fräsch ut för sin ålder :) men grattis igen fina pappa!!

Ännu en bra grej som hände i fredags var att min älskling kom hem. Han har ju börjat plugga i Kalmar vilket är jättekul! Han verkar glad och nöjd så det är skoj. Men sen är ju allt helt nytt och jobbigt i början innan man hittar och lär känna dom i klassen osv. Men som småningom blir det nog bara bättre och bättre för honom :) 

Idag har tyvärr Jonas åkt tillbaka till Kalmar, så från att gå från varannan vecka kommer vi kanske bara kunna ses varannan helg, men förhoppningsvis varje ibland :) tur att han bara ska plugga drygt ett halvår :) 

Nu är det nog läggdags för mig här, ska upp imorgon bitti och lämna in vår bil igen.. har varit fram och tillbaka till verkstaden i veckan för en motorlampa började lysa veckan innan. Och sen är det något med att det är olja i typ hela motorhuven också. Så imorgon ska det fixas (hoppas jag). Men som sagt tack och godnatt!! 

Förresten igår kväll var vi på kräftskiva hemma hos Cissi och Felix, riktigt mysigt och supertrevligt!! Dom (läs jag) som inte åt kräftor fick istället äta parmaskinka och lite sånt gott småplock. Så alla var nöjda och glada helt enkelt!! 

Godnatt nu. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

  

Helt sjukt!

Alltså jag måste berätta om min härliga höst jag har framför mig nu, okej det lät som det var något enastående på gång men riktigt så stort är det inte. Men jag har fått styra och ställa lite på jobbet och jag har räknat lite på det, så nu har jag bestämt att i höst kommer jag bara jobba varannan helg, så lite helg har jag Aldrig jobbat! Helt galet och Så skönt, men det är inte det bästa, utan det bästa kommer nu när jag säger hur många helger jag har kvar att jobba som frisör, vilket bara är 9 helger!! Kan ni fatta?!? 9 helger är ju bara 18 dagar!! Sen visst nu kommer jag jobba sex dagar till innan jag börjar på mitt "vanliga" schema men ändå det blir totalt bara 24 dagar kvar att jobba som frisör (ifall jag inte vill hoppa in nån gång frivilligt i vår eller så). Lite ledsamt när man tänker att ett 10årigt yrke är över men ändå så skönt och lättande. 

Sen är det nästa sjuka grej, som bygger på lite samma sak, jag har räknat skoldagar jag har kvar att vara på Södertörns högskola och det är ...*trumvirvel*... 18 dagar det med. Helt sjukt!! Men det innebär då Inte att fram till den 16e januari att jag bara kommer plugga i 18 dagar, nej nej. Utan först ska jag ju ha praktik i fem veckor, sen ca tio veckor uppsatsskrivande igen, och sen en kurs till på fem veckor. Men mina dagar som jag ska vara fysiskt i min skola är alltså bara 18. Fan man kan känna nu att det närmar sig och att examen snart ligger runt knuten. Så jäkla coolt att jag snart tagit mig igenom fyra år på högskolan och sen får en lärarlegitimation. Säger bara det Wow! Lite stolt får man ju ändå vara :) 

Det får räcka för idag, detta var alltså bara ett inlägg om hur lite jag har kvar i skolan. Dock när man tittar på bilden här under som räknar Alla dagar, även dom jag inte jobbar eller inte går i skolan på Södertörn så inser man att det är lite fler än bara 18+24 dagar kvar ;)

Tack o bock, sov gott. 

(null)