Svårt o komma på rubriker

Innan man börjar skriva är det alltid svårt o veta vad exakt man kommer skriva om så få till en fyndig rubrik är ibland svårare än vad man tror. 

Men jag lär ju som vanligt bara skriva om det som har hänt sen sist. 

Så nu nyss kom jag precis från gymmet, var där och sprang på bandet och körde lite mage :) var på gymmet mellan tvättmaskinerna körde i tvättstugan. Innan det hann jag också äta lunch och dessförinnan var jag i skolan. 
Resten av dagen ska nu gå åt att läsa en del, ska skriva ett PM i veckan om det empiriska arbetet vi ska skriva sen. Så måste läsa massa artiklar och avhandlingar osv. Sen måste jag välja ett ämne att skriva om inom matten och fördjupa mig osv. Inte alls lätt. Så har ni några roliga tips så är de välkomna ;). Det var min dag det. 

Igår däremot var jag i skolan mellan 8-14 men eftersom det var så Sjukt fint väder och varmt igår bestämde jag mig för en långpromenad ist för gymmet som var tänkt från början. Och förberedd som jag var hade jag redan gymkläderna på mig från början, bytte dock bara skor till mina riktiga gympaskor, sen tog jag bussen till sickla och gick hela vägen hem ist för att åka buss. Så det var en riktigt skön härlig långpromenad! Fick även en promenad hem på kvällen med Carro efter scouterna :) bra gå-dag igår helt enkelt. Men man får passa på i det fina vädret. Redan idag är det ju mycket kallare så. Hej vårväder liksom, upp och ner 7 gånger i veckan. 

Nä men nu kommer det inte upp något mer i huvudet. Ska ta nån macka, sen en dusch o sen plugg. Heja heja 


Babyshower

Kom hem för en liten stund sen från en babyshower för min fina vän Denice :) hon ska ju ha bebis i maj så nu var det dags. Vi var där en stund innan några stycken och förberedde lite. Allt var jättefint och bra ordnat med allt. Så full med mat o godis i magen och öronen fulla med bebisprat o förlossningar o grejer. Massa fina presenter fick hon också :)


Igår var det ju mormors 80 års kalas. Där var vi stor del av släkten och firade henne ordentligt. Jag hade dessutom gjort i ordning ett melodikryss som vi körde allihopa på kvällen, vilket blev lyckat. En del tyckte de var lite klurigt och en del tyckte de var jättelätt. Så min lediga helg har bestått av kalas och fika. Blir hårdträning till veckan nu igen! Ska se om jag orkar komma ut på promenad/springtur eller om jag stannar här i soffan hela kvällen. 

Nä men det var det som var, sa dessutom hejdå till Jonas imorse så nu e det ensamvecka igen. Men det går rätt så fort nu mellan gångerna när det blir mer vår och varmare o ljusare och sådär. Märker ju speciellt nu efter omställningen av klockan inatt. Härligt med denna extra timme! 


Lördagmorgon

Lördagmorgon, klockan är över tio och jag ligger fortfarande i min säng. Vilket innebär att jag är ledig idag!! Såå skönt. Ännu skönare när det är så fint väder ute. Ska nog försöka ta en promenad idag. Även förhoppningsvis ett pass på gymmet :) ikväll ska vi hem till mormor och fira henne. Hon blir 80 på måndag. Så så fixa lite med hennes present under dagen också. 


Igår kväll var vi o åt middag på Pinchos med Carro o Theo ute i Botkyrka. Jättegott och mysigt! Sen drog vi hem o körde lite spel hemma hos oss. Och runt tvåtiden gick dom hem. Kul kväll var det!! 

Nu ska jag försöka väckan han som sover här bredvid :) ha en fin dag allesammans!