Work that as baby

Nu är det full fart igen :) idag har vart i sickla med Carro för att handla lite tyger till lite projekt vi ska ha på scouterna nästa gång. Sen efter det var vi och tränade i nästan 1,5 timmar :) så skönt. Gjorde lite äggmackor när jag kom hem sen :)
Imorgon ska jag klippa moster Eva, på lördag utgång med några kollegor, söndag ska jag få träffa syrran igen :) så nu kör vi på för fullt hehe :) 
Vet inte om jag redan sagt det här, men har ni ett tips på illaluktande kylskåp? I söndags rensade jag och städade hela kylskåpet för det hade luktat ett tag. Hittade inget gammalt och tog ut alla hyllplan, diskade osv. Men det luktar fortfarande jätte konstigt och äckligt i mitt kylskåp, vad kan det vara och hur får jag bort den lukten? 
Sen har mitt vatten börjat att krångla med mig också. Det blir liksom inte jätte varmt längre, bara varmt men inte hett. Jobbigt när man ska diska och det är lite varmare än ljummet från början. För i en diskho blir vattnet kallt ganska fort ju. Hmm jag är då ingen husfixare :/ 

Åt annars idag jätte god mellis, gjorde pannkakor igår till middag och fick några över, men det var för få för att bli mätt på som lunch. Så jag köpte hallon och en vaniljkesella till det :) meega gott! 
Eh okej nu är det faktiskt läggdags, och jag går och lägger nig ganska tidigt varje kväll nuförtiden. När sex and the city är slut (nu tio över tolv) är det bara hopp i säng. 
Så god natt mina pussgurkor! Morgonstund har blod i mun

Har nu precis vart o tränat. Gött de, har kört slut helt och hållet på mina ben idag så vi får se om jag kommer upp ur sängen imorgon ;) 
Vaknade annars imorse, såklart haha men när man kör sin vanliga morgonrutin så håller man på o spottar och har sig i badrummet, så kom det faktiskt som lite blod? Undrar vad det kan bero på? Det var iof bara lite, typ som när man tar med tandtråd mellan tänderna första gången på länge. Men detta var när jag liksom harlkade upp lite hahaha ojoj fräscht! 
Hur som helst jobb som vanligt idag. Sen hem och ta tag i min disk -.- nu är också min bil lagad :) bara dags att tvätta den och försöka o sälja den som småningom. Frågan är bara om man ska sälja den nu eller mer när det är vår ute? Har ni några tips?
Toodiloo


Lurre

Sitter nu och äter lunch med mig själv. Ganska lugn dag hittills. Har typ klipp två kunder eller nåt. Men det brukar ju bli mer framåt kvällen. Ska dessutom hem och klippa Calle sen ikväll. Som tack för det fick han imorse ta med min bil till verkstan :) haha stackarn, den skulle lämnas in halv åtta. Hihi, hoppas bara inte det inte blir svindyrt detta. Brukar ju inte dirker vara gratis att lämna in en bil. Men tanken är ju att jag ska sälja den snart så jag hoppas att det går ganska snabbt :) nån som är intresserad? ;) 
Annars igår kväll hade vi scouter igen och nästan dubbelt så många som förra gången :)  men dom är så söta mina små liv :)