Sista kvällen

Sista kvällen med min kärlek som sällskap. Sen är det dags att va sjömanshustru igen. Men man får njuta av allt. Vi har hunnit med en träning i simhallen i eriksdalsbadet i torsdags och sen en lunch inne på ringen. Vi gick senare på eftermiddan och fixade gymkort åt Jonas så nu kan vi träna ordentligt även hans hemmavecka. 

Så i fredags var vi på gymmet och körde på ordentligt, känns idag kan jag säga. Sen igår kväll åt vi först middag på Olearys innan en grym konsert på globen då vi såg Green day. Jättebra var det, även om jag inte kunde alla låtar men bander bjöd verkligen på sig själva!! 
Idag har fröken jobbat som vanligt, men vi blev middagsgäster hemma hos mamma och pappa, var där till nyss (typ kvart i elva) och kollade på "ägd" en show av Henrik Shyffert och Fredrik Lindström, jättekul och tyvärr väldigt sann om hur vi lever våra liv här i västvärlden. Så om ni har möjlighet borde ni se den :) 

Thats it :) 

Skriv inläggstext 

1,5 timme kvar

Sitter nu och väntar på att klockan ska gå lite snabbare, ska om en stund åka in för att möta Jonas som kommer idag. Hans tåg kommer halv tio så då ska jag vara på plats. Har nu pluggat en stund, ska nu ställa in disken och så sen bara plocka undan lite så det är någorlunda fint när mister kommer. 
Har även hunnit med både skola och påfyllning av nya naglar. Har som sagt fortfarande inte fixat min kamera så jag kan inte ta några bilder, men nu är dom mörkare rosa än sist. Dock inte lika glittriga så det var lite synd.
 
Sen sist har det nog inte hänt så mycket, jobbade i helgen som vanligt. Dock drog scouterna igång igen i måndags så det var skoj. Nu är vi tillbaka till rutiner och grejer igen. Har sen mestadels pluggat under mina "lediga" dagar och tränat en del också. Men nu är det en sån läskurs igen, så hej och hå plugga på! 
 
Nä men så kul blev det idag ;) inte för jag jämt har massa roliga saker för mig, men ändå. Iof ska vi på fredag gå på konsert och se Green day på globen, det ska bli skoj!  Men nu säger jag tack och hej för denna gången :p
 
Ge mig sommar igen! Eller låt iaf våren få komma =) Vi saknar dig käre sol!

Helt slut i hela kroppen

Dessa två dagar hade jag gärna sluppit, har inte direkt varit jätteroliga.. men otroligt fina båda två. Igår på farmors begravning var vi ca 25 personer och den var jättefin. Prästen talade väldigt mycket om hur farmor var och man mindes henne med fina berättelser. Det blev en hel del tårar men så skönt att man får gråta på begravningar. Pappa höll dessutom ett fint tal sen på fikat efteråt.Sen efter det åkte vi, min familj och min faster med man och min kusin hem till mamma och pappa och käkade.
 
Idag var det ju morfars begravning, den var på något sätt lite lättare, för imellan talet om morfar pratade pastorn om de tre vise männen, så där hann man få lite tid att andas och hämta sig lite. Sen när vi gick upp till själva kistan var det såklart jättejobbigt, men som sagt man får gråta och vara ledsen. Men bara av att se nära och kära ledsna gör en mer ledsen. Efteråt idag var det också fika först och sen pizzamiddag hemma hos mamma med alla mostrar, kusiner och morfars bror och mormors syskon. På morfars begravning var vi många fler, jobbigt för det var fler och se ledsna, men skönt för att man hade mer som kunde trösta en. 
 
Både farmor och morfar fick i alla fall ett väldigt fint avslut och det känns lite skönt att det nu är över. Jag har inte kunnat sova på flera nätter, inte ordentligt iaf. Men som alla har sagt så ska vi minnas dessa fantastiska människor med glädje, tänka på allt de gett oss och vilken glädje och kärlek de har spridit. För alltid älskade, för alltid saknade. Vi tänker på er, hoppas ni har det bra och att ni forsätter vara med oss.