Massa massa kärlek

Hade min sista dag på praktiken idag, var med i alla klasser och med alla lärare hann jag med. Hade bakat chokladbollar till alla barnen som de fick innan jag gick. Kom in i ett klassrum där de var alla 70 barnen och så applåderade de när jag kom in, såå härligt. Sen höll jag mina två påsar med chokladbollar bakom ryggen och tog fram, jag sa att ni alla får en varsin boll om jag får en kram. Så mysigt, en del kramades bara för att de var tvugna men många för att de verkligen ville krama mig (som många ändå gör ändå) så jag gick väldigt glad från skolan. Skulle sen vidare till min vanliga skola igen för att ha ett seminarium. Kommer verkligen att sakna framförallt barnen men verkligen personalen också, så himla gulliga, snälla, hjälpade roliga och superbra personal. Fick superkramar av dom allihopa när jag gick. Känns skönt att man vet att man har gjort bra ifrån sig, dels att personalen säger att man är duktig men även eleverna när dom säger "kan inte du vara vår lärare för alltid" eller när jag sa att jag kommer tillbaka i höst gjorde många "yes" först men sen "men åååh det är ju jätte långt tills dess". Funderar dock på att gå och hälsa på dom på deras skolavslutning. Okej det kanske får räcka om min praktik men det har verkligen vart jätte kul! 
Åker ju till göteborg imorgon med två underbara kusiner och en syster. Hon ska visserligen bara med oss ner för att sen åka vidare till halmstad på kvällen med sin Felix men hon följer med ned iaf :) borde sova nu, ska försöka orka plugga på tåget imorgon med min tenta. Annars är det packat och klart iaf så bara duscha som står på schemat imorgon bitti :) god natt säger jag nu. 
Alltså huuuur söt är inte den här lappen. Fick med mig två brev hem som jag inte fick öppna i skolan, så jag gjorde det är jag kom hem och blev superglad!! 


Älskade ungar

Igår när jag gick hem kom dom tre som gav mig breven och sprang ikapp mig i en park dom lekte i efter de gått hem från skolan. Vi pratade en stund sen jämförde vi våra skor, converse av olika slag allihopa men ändå så olika :) dom diggade mina glitterskor också kan jag säga ;) 


Balkongfix

Idag har jag och pappa åkt på shoppingrunda, vi började ute på brisak, sen tog vi rusta, jula, öob och till sist godisaffären i björknäs. Jag var på jakt efter utemöbler och hittade faktiskt några på öob, dock inte i svart som jag hade tänkt mig så det fick bli i grått istället men det blev bra ändå. Än så länge fattad det fortfarande lite grejer, det ska upp blommor och så men jag tänkte ta det efter när jag kommer hem från Göteborg så de inte hinner vissna. Dessutom blev det lite trångt med två stolar och en soffa, men det var det billigaste att köpa ett set på öob än bara några delar i någon annan affär så jag får väl ha ena stolen lite på sidan eller gå ner med den till källarn :) 
Har förutom handlat och skruvat ihop mina möbler även klippt Anita en tant från församlingen, sen åkte jag med en övninskörande Frida till forum för att inhandla lite inflyttningspresenter till käre kusin som vi ska bo hos i gbg till helgen :) så bra dag helt enkelt! 
Igår förresten laddade jag på med energi när jag hade bästa Carro på middag här, vi gjorde klart vår sångbok vi håller på med och åt massa onyttigheter, skrattade massa och sjöng i flera timmar. Underbart! 
Innan ;)

Möbler i en låda

Som sagt inte helt klart, tyget ska sättas fast ordentligt och det ska komma dit blommor, färgglada kuddar osv. Men nu står ena stolen i högra hörnet som inte syns nu då på bilden ;) men golvet har jag lagt helt själv!! 

Sen har det ju vart lön.. 

Så nu har jag några saker i kylskåpet också och inte bara i frysen eller skafferiet ;)

Så vill jag säga att även på folkkungagatan blommar körsbärsträden jätte fint :) 

Grattis världens bästa Carro

Åh idag fyller Carro år så detta är ett inlägg bara för henne. Många grattis på födelsedagen älskade vän. Så sjukt glad att jag har just Dig som vän. Du är den som lyser upp min vardag, den som får mig på bra humör när jag är ledsen, du är den som tröstar när något har hänt, den som får mig att asgarva åt helt störda saker, du avslutar ibland mina meningar, vi tänker alltid samma, du tycker om mig trots brister och fel. Du är den jag ringer om det hänt något, den som ställer upp i vått och i torrt. Du är min kärlek, mitt lyckopiller, min bättre hälft, mitt smartare jag, världens finaste människa och universums bästaste vän. Du betyder allt och är mer än guld värd! Tack för att du finns hos mig Carro, jag älskar dig. 
Alltid likadana alltid tillsammans BFF