Proppad!

Helt full med jätte god mat upp till öronen! Vi hade ju släktmiddag idag med nästan hela släkten och äggrullning. Så himla roligt och som sagt jätte gott. Dessutom så himla mysigt att få hålla en liten bäbis :) så praktiskt med två som jag sa sist också, man kan ju lätt få hålla en ganska länge med tanke på att alla behöver inte slåss om en.
Hade dessutom en klänning som är liiite tajt upptill som gör det svårare att andas och sen värme och proppad med mat på det gör ju att man mår illa som en gris.
Nu ska vi ladda kropparna med att bara vila för imorgon är det släkten i västerås som ska påskträffas :)
Tjing på er :)

https://cdn1.cdnme.se/2916723/7-3/pic_51588193e087c3041be31bb6.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/2916723/7-3/pic_515881969606ee32f51ef9f2.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/2916723/7-3/pic_5158819addf2b37a9e5d4ace.jpg" class="image">

Ååååååh :)

"Jobbade" idag, klippte en kund på två timmar som dessutom var en av två kunder på salongen på hela dagen. Skulle slutat klockan tre idag för att hinna till mamma o pappa på påskmiddag men fick sluta redan klockan ett så glad och nöjd tjej! Ska väl försöka komma ut och gå en sväng med Daniel nu :) sen blir det som sagt påskmiddag och äggrullning hos mami :)
Gla påsk på er folk!

Kalasfredag

Ställde klockan på sju som vanligt idag för att hinna upp och gymma, när klockan ringde sista gången så kom jag på att jag började ju elva idag så jag fick sova nästan en timme till :) skönt.
Körde ordentligt med mina två stackars ben idag och efter gymmet var det dags för jobb, och det var jobbigt kan jag säga, huuur mycket som helst att göra Hela dagen -.- jag som trodde att det skulle vara dött eftersom det är långfredagen idag men tji fick vi.
Efter jobbet åkte jag till mormor för att fira henne vilket var trevligt och gott :)
Nu är det lets dance på tvn och jobba imorgon sen kommer Daniel imorgon kväll :D
Tänkte dessutom komma ut och springa imorgon bitti, behöver öva på att springa mer trots att mina knän och smalben inte riktigt gillar det.. Men ska man springa vårruset så ska man!
Tjo fadderittan! :)