Kääär i våren

Hur glad blir man inte när solen skiner såhär? Helt underbart att kunna äta lunchen ute. Blev tyvärr lite sen lunch för mig idag, har haft en slingkund precis med Världens hår. Men just njuter jag bara här i solen, mätt och belåten. Shit här nu mot den här väggen skulle man nästan bara kunna ha t-shirt Gött!

Njuter till max

Såååååå glad för att solen skiner idag på min lediga dag. Har ju dessutom varit ledig hela helgen så det blev lite minisportlov för mig här, Gött. Sitter just nu på balkongen med filtar o grejer och bara njuter till fullo. Idag är de dessutom typ helt blå himmel och vindstilla, så kom nu alla fräknar Kom.
Annars händer inte så mycket idag, vi väntar på att våran nya säng ska komma. Sen ikväll ska jag klippa mamma och sen hem till Eva för vi ska planera inför mammas födelsedag. (hon läser inte min blogg så det gör inget att jag skriver här)

Mysig söndagsmorgon

Sitter just nu på balkongen och äter frukost :) så mysigt med solen :) har dessutom jag världens godaste juice som är helt ny, päron o hallon heter den från bravo super god verkligen. Senare idag ska vi nog åka o köpa ny säng, jippie. Våran är nu helt slut är som två stora gropar i den. Den är dessutom bara en madrass med en bäddmadrass, ingen resårbotten så det är väl inte så konstigt, hoppas bara bi får hem den med en gång. Ååååh nu värmer de skönt här i solen :)
Tror däremot att det har hänt något i närheten nu, har hört poliser och brandbilar flera gånger :S