Äppelpajlördag

När man är själv, har jobbat hela dagen och dessutom jobbat extra efter jobbet med att slinga en kompis hår så får man göra en äppelpaj alldeles till sig själv. Det här med att inte äta så mycket kakor osv går ju inte alls bra, men jag sa nog att jag skulle börja nästa vecka :) 
Idag har jag även börjat mina 21 dagar i rad att jobba eller va på praktik så nu är det bara 20 kvar ;)  ni kommer säkert få höra en del om detta nu de närmaste veckorna hehe. Men det är mitt eget val så jag får väl inte klaga för mycket. Gjorde en uppsättning idag, gör ju några då och då men nu när jag har en mobil med minne kan jag börja ta kort på dom igen :) måste börja vänja mig vid att jag kan ta foton igen så ni kan få se lite roliga bilder hehe :) 
Igår drack jag årets första glögg också förresten, mamma o pappa brukar alltid dricka lite i förskott till allahelgona helgen, så igår var jag där med familjen Sandström också :) jätte mysigt och väldigt gott, inte så långt kvar nu till advent och sånt :) längtar faktiskt en hel del. Tur att det varit så himla fint väder så man intr känt ännu att det är november imorgon. Hellre sol och varmt än grått och kallt. Men sen direkt gå över till vinter, inget jäkla slask :) nä nu ska jag och min mätta mage fortsätta att bara slappa här i soffan och kolla på tv :) tjingeling på er. 


Fullt ös medvetlös

Imorgon är sista lediga dagen på tre veckor. Ska dock plugga hela dagen imorgon så helt ledig är jag inte. Men sen är det jobb eller praktik eller tenta i tre veckor så man får se till att hitta lugnet ändå när de stunderna kommer :) 
Igår var det brorsans födelsedag, så först vart de middag där sen massa fika såklart med släkten. Sen togs de faktiskt fram godis men jag åt inget. Stolt över mig själv. Fem veckor kvar nu, men å andra sidan åt jag ju en jävla massa kakor igår.. Men från nästa vecka ska jag bara äta godsaker en dag i veckan. Håll tummarna för mig! 
Annars är de lite extra jobb nu också, klipper folk hit o dit :) som sagt fullt ös! 
Nä de va allt för idag. Nu är det snart middag här :) Från igår :)

Äntligen ett besök på gymmet

Åh idag har jag och Carro äntligen vart på gymmet, så grymt skönt. Det var så himla länge sen vi var där så nu var det verkligen dags. Måste försök att komma igång nu igen, jag är så mycket mer stillasittande sen jag har börjat skolan. På jobbet annars står jag ju hela dagarna och går även lite grann, i skolan sitter man hela tiden och när man är hemma så sitter man och pluggar. Innan vi åkte till gymmet satt jag hemma just och pluggade, sen åkte vi till sickla för att kolla på skor, ingen av oss kom hem med ett enda par skor, men jag hittade å andra sidan både en ny vinterjacka, mössa och vantar så jag råkade göra av pengar ändå. 
Till imorgon i skolan ska vi ha valt en dikt som är för barn som de ska tänka på. Jag hittade denna och tyckte den var jätte fin. Det är verkligen en dikt man kan diskutera kring och berätta hur bra alla är =) 
 
 
 
Förresten jag har ju godislöfte och håller det faktiskt! På onsdag är de en månad sen jag åt godis sist, Jonas tycker dock att kakor och chips borde räknas med i mitt godislöfte, så efter brorsans kalas på onsdag borde jag försöka att bara äta sånt på typ lördagar, inte sluta helt o hållet men försöka vara liiite nyttigare, bra o försöka innan julen liksom men heja heja mig :D Annars ska jag passa på att ta det lugnt nu denna veckan, kommer ha tre veckor framför mig utan en ledig dag så sen är det bara att köra på. Nu är det slut i mitt huuvud på något att skriva så tjing på er =)