Sunday-dinner at mamas place

Sitter just nu framför brasan hos mamma och pappa och kopplar av efter en arbetsdag. Både syrran och mamma bad mig hjälpa dom med håret och mamma sa dessutom att middag ingick ;)
Tror det blir grillat, om jag fattat det rätt. Är iaf megahungrig men maten verkar inte vara klar ännu iaf.
Har också hunnit träna idag innan jobbet, så det känns skönt, har man det liksom gjort :)
Sen sista har jag hunnit vara på kalas för brorsan i fredags och sen igår jobbat. Mer kul än så blir det inte :) men jag hade löshår i fredags så jag tog lite bilder iaf, får passa på när håret är så långt ;)

Men aa de va de för idag. Om några timmar redan är denna vecka slut, sen är det november i övermorgon, Galet! Och detta med o ställa klockan, Helt värdelöst! Nu är de ju svinmörkt och klockan är halvsex. Inte kul!

Godmorgon världen

Hejsan alla mina fans ;) idag är det fredag, dessutom inte vilken fredag som helst utan idag är det fem veckor till min födelsedag. Iof är det även min brors födelsedag idag ;). Så stort grattis till världens bästa lillebror Calle! Tänka sig att lillchippen fyller 22 idag, vilket betyder att jag snart är 27.. Galet!

Hur som helst, ikväll blir det kalas hemma hos mamma för o fira brorsan, men innan dess ska jag hinna med o gå till gymmet, har gymkläderna på. Så så fort jag är klar med detta i lägg drar jag iväg :) sen ska jag hem och plugga lite grann idag. Ska skriva en loggbok och förbereda en presentation. Sen e jag klar med pluggandet! Nästa vecka har vi bara två seminarium kvar och en hemtenta. Sen e denna kursen slut.

Har inte så mycket mer o säga idag tror jag, i veckan som gått har jag bara vart i skolan och lekt massa frisör på fritiden. Så det får bli ett rätt så kort inlägg idag :)


Köpte dessutom lite nya bestick häromdan.. Var bara tvungen :)

Hare Krishna

Idag var jag och min arbetsgrupp (tre till tjejer) och besökte ett tempel mitt i stan som tillhör hare krishna. Där gjorde vi ett studiebesök och fick prata med en kille där och ställa massa frågor. Vi håller ju på med religion i skolan nu och alla grupper ska göra ett studiebesök och ha en presentation om det på måndag. Så vi fick med oss massa bra information därifrån. Kul att göra lite annat för en gångs skull. Efteråt åkte vi även hem till en klasskompis som bor i hornstull och gjorde i ordning inför presentationen och fikade lite. Så kul att se ett hem till en person, man får liksom en annan bild då också. Det roligaste var också en påse hon hade i sitt kök, den såg ut som stor hundmatspåse i plast. Men när jag frågade om dom hade djur hemma så sa hon att det inte var hundmat i den påsen, utan te XD. Ska lägga till att hon är från England, men vem köper en jättestor påse med 1200 påsar te som väger 3 kg? hahaha
 
Igår när vi hade scouter gjorde vi en jätterolig grej, vi körde pokemon gå. Vi ledare hade klätt ut oss till pokemons och gömt oss på olika ställen och scouterna skulle hitta oss. De fick varsinn karta och fann oss till slut. Sen när vi kom tillbaka allihopa så körde vi lite olika grenar på femkamp. Jag och Carro hade klätt ut oss till eldpokemons, så vi hade en varsinn orange regnjacka (lånad såklart eftersom vi inte har orangea saker), sen hade vi en orange/rosa kjol på våra huvuden och var målade med orange i ansiktet. Tyvärr glömde vi ta bilder på oss, men fina var vi kan jag säga! Och kvällen blev väldigt lyckad!
 
Annars händer väl inte så mycket i mitt liv, nu har jag ju ensamvecka igen. Är ledig imorgon och ska försöka ta vara på dagen, sen är det samma som vanligt, man går upp på morgonen och lägger sig på kvällen =)
 
Inne i tempelsalen idag, synd att vi i kristendomen inte har sånna här fina färgglada altare, man blir så mycket gladare av det!
 
Detta är tydligen en avbild av deras grundare, men sånna här dockor är ju lite halvobehagliga tycker jag.
 
Fick en fin bild på min fina kille när han var på kurs häromdan :p Ut och köra livbåt var det han var på kurs för =) (om jag fattade det rätt)