Balkongfix

Åh Äntligen är balkongen klarl! Åtminstone det mesta, ska försöka få upp ett stort typ myggnät som blir lite som en sänghimmel, sen någon filt och nån extra kudde i soffan sen är jag nöjd, men vilken skillnad det gör med blommor. Har dessutom hållit på i timmar kändes de som med att göra hål i tyget så att det skulle sitta bra, det tog tid men shit va bra det blev!
Har också hunnit med en föreläsning i skolan idag, mer och mer svårt för varje lektion tycker jag med olika satsdelar hit och dit, men med lite plugg på detta så ska det nog bli bra till slut =) Kommer inte hunna plugga så mycket i helt dock men får köra hårt fredag och nästa vecka. 
Blir inte så långt inlägg detta för jag ska ut och gå med mamma nu tydligen. Så jag säger hej och så får ni se lite bilder istället :D
 
Igår på balkongen på min lediga dag passade jag på att sola lite =) Underbart!!
 
Hihi kolla vad jag hittade på plantagen, såklart jag köpte två när dom har mitt namn Och är rosa
 
 
Det syns inte jätte bra på bilden, men i de vita lådorna är det rosa och lila blommor och i de rosa krukorna är det vita blommor, sen är det jordgubbar inne i hörnet <3 :D

Vårruset

Trots en rasslig röst så sprang jag idag vårruset, gick ganska bra faktiskt sprang på 36 minuter. Med tanke på allt folk är jag ändå nöjd, 5km var loppet och såå många människor som sprang det. Kul faktiskt med en sån tävling, men trots att dom säger till alla att man springer i de första grupperna och vill man gå så gör man det i sista grupperna. Ändå är det alltid massa som springer i snabba grupper fast bara efter några hundra meter så går dom. Eller som jag såg många som var klädda i vanliga kläder som jeans och jacka, jätte konstigt.  Hur som helst det var kul, fick dessutom ett fan som stod och heja på mig i målgången min bästa vän :) 
Detta väder gör en ju knäpp också, imorse var det nästan spöregn och enligt min app skulle det vara hela dan. Så jag tog stövlar och regnjacka på mig idag. När jag var i skolan blev det såklart sol.. Kändes liksom både fel och för varmt att gå i stövlar då men vad ska man göra liksom hehe. 
Imorgon är jag helt ledig för en gångs skull, ska försöka fixa lite på min balkong och plugga en del också :) hoppas solen håller i sig en stund imorgon också :)
Nu sovdags och inga klockor ställda imorgon, bästa känslan! 
Så jag säger nu god natt! 

Häromdan på min promenad :) mysigt!

Anna i regnjacka :)

Svårt och se men det är Massa folk :)Tog först ett kort, Carro sa då att jag kunde ju inte ha Coop loggan framåt och inte heller hålla i en plastpåse så jag fick ta en ny ;)

Lite lätt röd i fejset sådär ;)

Bilden säger allt! 

Öka takten sista kvarten

Nu denna och nästa vecka blir det att skruva upp tempot på pluggeriet här hemma. Det är ju vara två skolveckor kvar sen har vi en tenta på den här himla grammatiken. Skanjag förstå något kommer jag behöva sitta varje dag och bara pressa in massa i skallen och hoppas att något stannar tills tentan. För övrigt har denna termin gått sjukt snabbt!! Kan knappt fatta att det bara är två veckor kvar, men skönt ska det bli ändå med sommarlov. 
Under helgen som varit har jag hunnit med massa också, jobbat fre-sön, haft middag hos mamma igår med Iris och Carro och såg på när Måns vann, träffat en kompis i stan, gått en massa och sen till råga på allt har jag fått världens hesaste röst från ingenstans. Igår var allt helt som vanligt men efter middagen började hesheten komma och idag på jobbet har det varit jätte svårt. Har egentligen inte vart sjuk mer än att jag har haft lite ont i halsen sista dagarna typ men detta är helt extremt, låter som en strypt kråka haha. Så det var min helg de :) älskar vädret som vart nu dessutom! Synd bara att man jobbat hela helgen :/ 
Nu ska jag ta tag i min disk och sen tänkte jag ta en promenad ner till vattnet :) 
Var hemma hos en gammal scoutledare och hennes man häromdan och klippte dom, tog sen en promenad längs vattnet när jag skulle hem för det var så mysigt :)

På min balkong är det hur skönt som helst på morgonen i denna härliga so! 

Hahahhaah igår när vi kollade på Eurovision så gjorde jag och Carro snygga luggar på oss själva, erkänn hon är väldigt söt i sin lugg? Hahahah