Svullodagen nummer ett.

Har ätit kebabrulle till lunch, hamburgare till middag, godis där imellan och nu snart kommer chips och grejer. Var precis ute med hunden i världens regnväder. Typ regnade bort, men har man musik i lurarna som är skitbra så spelar det ingen roll om regnet bara öser ner.
Tog på Lexus hans jätte fina regnkläder så han inte blir så blöt, han hatar att ha på sig den för han blir jätte stel, men när han kommer in igen så är han nästan torr så då uppskattar han det.
Haha en kul grej som hände på jobbet idag, alla stod helt upptagna med sitt när tre fyra grabbar öppnar dörren och frågar om klippning på något sätt. Det gick bra med en gång och dom kommer in, men grejen är att Ingen har byxor på sig, alla har bara skor och en hockeytröja och sånt skydd mellan benen. Såg gaaaanska roligt ut kan jag säga. Tror att det var typ en svensexa eller liknade för ena killen var tvungen att raka håret medan de andra två stod och filmade. (Killen hade ganska kort hår från början som tur var) men jag fattade det som att dom samlade poäng på något sätt, men medan jag gick in i köket tog jag ett smygkort haha.
Har förresten hittat en jätte fin jacka, eller jag gillar den men ändå inte. Färgen är jag helt kär i men jag har lite svårt med det glansiga. Vad tycker ni?
Nä nu är det soffan istället för brasan som gäller kram på er gott folk.

Härlig dag

Oj, full rulle hela dagen idag på jobbet, men jag har haft en väldigt bra dag. För det första har det varit en del och göra och då går dagen fortare, sen har jag bara haft bra och trevliga kunder idag som har gjort hela min dag. Ibland så får man bara en sån härlig energi av kunderna, så det smittar av sig på mig och sen vidare till nästa =)
Har också hunnit med 17års kalas =) Alltid lika trevligt att träffa släkten och bara snacka massa blabb. Min middag blev kanske inte heller den bästa, men däremot väldigt god. Kakor, bullar, tårta, godis och läsk. Inte hel fel det. 
Nu ska jag sova för att orka med löningslördagen imorgon. Vilket brukar innebära Mycket folk, men det löser sig. Speciellt om man är glad som idag så brukar det rulla på ganska ordentligt. Kommer nog dessutom jobba till sex imorgon.. men vi får se om det behövs eller inte =)
Sen har jag en sak som jag måste lära mig, sluta tjata på folk om saker som egentligen är helt osväsentliga. Som en himla tjatkärring kan jag vara. Sluta upp med det Anna, skärpning *slår sig själv på kinden lite*
Nä nu som sagt väntar sängen och hoppas på en lika bra dag imorgon. Kram och sov gott.
Vill tillbaka till sommaren och till landet! Myyyys <3

Grattis Adam!!! :D

Åh idag fyller min fina kusin Adam år. Det var som sjutton.. =) Kommer ihåg lillskiten, och nu är han större än mig?! (Både bokstavligt och i huvudet hehe).Vill i alla fall säga världens grattis till världens bästa Adam =)
Grattis som 17 helt enkelt! Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis =)
Hoppas du får en kanon födelsedag :D Massa kramar till dig!