Baka städa och promenera

Idag har jag faktiskt hunnit med två promenader, jätte skönt. En imorse egentligen ofrivillig men väldigt skönt, vi skulle ju haft möte idag imorse och vart på jobbet vid nio men jag läste fel i smset där det stod att det var inställt så när jag frågade Denice när jag var i slussen vart hon var sa hon att det var inställt, men jag tog en promenad i faktiskt det fina vädret från slussen till karlaplan, mysigt faktiskt. Men jag fick lov då att köpa egen frukost på donken, hade ju räknat med frulle på jobbet men men toast är himla gott det med :)
Annars ikväll har jag tvättat, handlat en snabbis, bakat rulltårta och en fin vanlig tårta till julmarknaden imorgon. Sen gick jag med den till Carro eftersom jag själv inte är med imorgon. Så då vart det en promenad till, så var hemma runt tolv tiden, då plockade jag in all disk som jag diskat (tyst) och la in all tvätt på sin plats. Så nu är det finfint hemma hos mig, och imorgon är min sista dag sen är jag äntligen ledig på söndag :) 
Jag glömde förresten ta kort på tårtan men bad Carro ta ett när den inte står i en pappkasse :) 
Annars var det allt för mig idag, nu läggdags! Massa kramar! 


Hihi har en rosa slinga på balkongen så allt lyser jätte rosa :) o sen köpte jag bolllampor på ullared som jag inte hittat ett bättres ställe till ännu ;) 

God natttttt


Alone

Jahapp, då ska man vara ensam Steen ett tag nu framöver, om man räknar med oss barn alltså. Har ju mamma och pappa kvar och vårt lilla troll :) men idag sa jag hejdå till Calle som imorgon åker upp till sälen han med. Så jag var där och åt lite scones med mamma pappa och Calle nu på kvällskvisten. Dessutom har mamma fått reda på idag att hon verkligen kommer bli kommunalråd så hon och pappa firade med lite skumpa :) så kul för henne, grattis Mamma! 

Igår annars var ju en av 17 bakdagar ;) men denna gången för scouterna så det var dags för det årliga pepparkakshusdekorerandet, det gjordes stora och små hus men typ alla blev jätte fina, dessutom gjorde vi massa stora hjärtan :) så vi hoppas att det kommer lite folk på lördag på julmarknaden :) 
Idag annars lägger jag mig ganska tidigt, men ska vara extra tidigt på jobbet imorgon så det är ju halv kul, men vi ska ha genomgång på matrix.. Igen men frulle på jobbet blir det iaf :)
Nä nu är det typ läggdags, måste få ikapp några timmar som jag glömt och sova denna vecka.. Puss pusss


Så söta :) 

Och vårt finaste hus hittills :) 

Hahah gjorde ett test på facebook.. Hahah sååå jag på svaret xD 

God natt nu 😘

Baka baka liten kaka

Okej nu har jag gjort två sorter till min födelsedag :) igår var det årliga traditionsbaket med familjen sigemo, vi räknade ut att vi har gjort det i typ 15-16 år :) men nu är det bara vi "barn" som bakar när vi var små fick mamma och Anna-Maja hjälpa till. Men vi hade jätte mysigt som vanligt. Och som vanligt åt jag ganska mycket deg :) 
Idag är det pepparhusihopsättning som gäller. Full rulle som sagt :) 
Annars sitter jag o fryser massa. Vi har så kallt här på jobbet, men ska ut o jobba nu så blir jag förhoppningsvis lite varm :)