Duktig när det gäller!

Plugg och jag är ju inte alltid bästa vänner, ibland vill inte mitt pluggande bli godkänt och ibland har jag förmodligen inte pluggat tillräckligt. Men på den, enligt mig viktigaste kursen fick jag VG. Alltså högsta betyg. Det är då min kurs från praktiken. Så himla kul tycker jag, att när man är ute bland ungarna så är det då man får toppbetyg. Var även en hel del skrivande under hela den kursen så det är inte bara liksom "lektionstid" utan jag har på något sätt lyckats med mitt skrivande också. Visserligen har jag fått en ny handledare från Södertörn som är toppen men jobbet har jag ju ändå gjort själv. Hahah ursäkta värsta skrytinlägget men det känns så kul. 

Kollade också min engelskatenta jag gjorde för några veckor sen, har inte fått ett riktigt svar där ännu men såg i betyget att den är också godkänd. Så det känns så skönt. Bara min hemska matte-uppsats som är kvar men annars är jag igenom 2,5 år på lärarutbildningen. 

Nä men nog om skolan, nu är det Jonasvecka igen så då blir man alltid mycket gladare. Dock jobbar jag ju varje vardag den här veckan, men får en ledig helg tillsammans iaf :) har nog inte heller hänt så mycket sen sist, har städat o fixat hemma. Annars inte gjort något vad jag kommer ihåg. 
Om någon har något kul semestertips så är det välkommet :) vi har tre veckor än så länge oplanerade. Så vore skoj o göra något :) 

Nä men hej svejs :) 


Broöppning igår kväll när jag åkte in för o hämta Jonas från tåget :) 

Midsommar

Oj, idag sov jag som en tonåring. Vaknade inte förrän halv tolv. Helt sjukt. Jag brukar alltid vakna mellan 8-9 nu när jag sover utan att ställa klockan, ibland sover jag till 10 men halv tolv är nog rekord på länge, var länge sen jag sov så länge. Ändå la jag mig inte så sent igår, typ vid ett. 


Hur som helst, hade en mysig och alldeles lagom midsommarafton igår. Var hemma hos mamma och pappa där även moster och "morbror" var så det var skoj. 
Började dessutom dagen med att ligga på balkongen och sola, somnade nog en stund också. Sen var jag ute och sprang, körde en runda ner till vattnet vid Hasseludden och hem igen. Plockade även blommor till min krans på hemvägen :) 
Sen gjorde jag i ordning min krans och fixade mig innan jag åkte till mamma. 

Solen försvann tyvärr sen på eftermiddagen, men vi satt ute i växthuset så vi kunde ändå sitta "ute" hela kvällen. Tanken var från början att mamma och pappa skulle vara på landet så Cissi skulle ha huset för sig själv med sina vänner. Men nu fick vi dela på huset ist. Fick samsas om köket, annars var vi på olika ställen så det gick bra :) 

Idag ska jag träffa lilla bebis Ion igen, är på väg nu till Denice där jag ska äta lite lunch. Sen är det middag igen hos mamma ikväll :) 

Nä nu måst jag börja titta ut lite, blir lite åksjuk på bussen när man inte ätit frukost och så. Så tjingeling 


Äntligen ledig igen :)

Ush, alla sånna här storhelger och viktiga grejer är så jobbiga, det är sååå mycket att göra när man är på jobbet för alla vill ju vara fina inför midsommar, sen inför semestern o hit o dit. Ingen verkar ju heller kunna planera i tid utan alla ska komma sista dagen. 


Hur som helst så fick jag sluta min dag väldigt bra, nämligen med kalas för världens finaste 20åring! Lilla Frida har börjat bli stor hon med :) Egentligen fyllde hon år förra veckan men har inte vart hemma i Sverige förrän nu så vi var där på middag och tårta :) 

Imorgon är det ju äntligen midsommar också, en av de mysigaste och bästa högtiderna på året tycker jag! Ska bara fira med mamma och pappa så det blir väldigt lugnt. Men för mig är det viktigaste att jag får en krans i håret så det ska jag fixa :) annars blir det två lediga dagar som kommer bestå av sovmorgnar, träning och mys är tanken :) Så skönt att bara inte ställa väckarklockan. 

Som vanligt är jag sämst på att ta bilder, men här kommer en typ på hur mitt hår ser ut. Svårt o ta en bra bild bakifrån och frisyren har fallit lite efter några timmar men ändå :) 

Hejsvejs