Prickig film

Hejsan svejsan i lingonskogen! Vad har ni haft för er idag? Jag har jobbat som vanligt.. Har bara haft sex kunder på hela dagen men ändå inte suttit nästan en stund. Har haft tre behandlingar och tre stamkunder. Har dessutom stressat lite grann så jag kände att jag blev lite. Varm ett tag, men det kunde man ganska snabbt kompensera med kylan ute. Tänk imorgon är det sommar på riktigt (om man kollar i kalendern) men just nu känns det som att sommaren försvann lite :(
Har annars varit med mina käre tonårsscouter idag. Vi gjorde en lite knäpp film och målade de sista på våran presenning så nu kommer den bli superfin.
Nu är det läggdags god natt fina ni!

Dutti flikka

Har precis kommit hem efter ett vårruset springande. Jag och Pia har varit suuuper duktiga. Joggat hela vägen och kom i mål på 33,55 minuter jätte nöjd faktiskt! Särskilt med tanke på allt folk runtomkring som stoppade upp och allt sicksackande mellan personer men vi var super duktiga jag och Pia. Nu är det blåbärssoppa och smörgås som gäller. Vuxenpoäng på oss också förresten som idag köpte en prästost, alltså en ost med starkare smak än bara hushållsost. :)