Sista dagen

Idag är det min sista dag här på landet. Känns lite halvtråkigt, men snart åker jag på läger och det ska bli awesome! Förhoppningsvis hinner jag med att sola lite idag, verkar halvlovande just nu men man vet ju aldrig. Enligt min väderapp ska det bli halvklart idag iaf så vi får se. 

Har inte riktigt tagit mig ur sängen ännu, trots att jag vart vaken i typ 45 minuter haha. Men jag har legat och kollat på massa blocket, ikea, jysk och allt möjligt. Flyttar ju snart och då vill jag ha lite möbler, mattor, lampor osv. Kan ju inte riktigt köpa något ännu. Måste ju först och främst vara hemma i stockholm men kan ju kolla lite vad jag vill ha osv :) vet ju på ett ungefär men funderar över om det ska vara ljusa bord eller mörka osv :) inte lätt asså! 

Igår var vi iväg annars och fikade på ett jätte mysigt ställe rätt så nära här. Där dom även hade lite silversmedja, en butik för typ marmelad och sånna grejer. Men fika var ju höjdpunkten :) 

Nu ska jag upp och äta frukost :) 
Btw jag har läst ut tre böcker på 1.5 vecka! Det ni :) Kärleksträd

Godisfrossa

Jäkla semester, man bara äter hela tiden. Sitter nu och äter masa godis, åt både förrätt, varmrätt och efterrätt till middag. Efterrätt är standard i min familj på semestern men så mycket godis och chips varje kväll och alla dagar på stranden brassar vi på med gifflar, meloner och kex :) men jag klagar inte, skulle kanske röra mig lite mer bara. Men vi har iaf i princip gått en promenad varje dag så :)
Här kommer bilder i alla fall för senaste dagarna :)

Igår firade vi Betinas födelsedag, då blev det massa olika glasser och typ tusen olika såser. Asgott! (Vi hade inga bättre tallrikar så det blev med kräftor på)Två veckor kvar

Hur skönt är det inte när man verkligen börjar känna att man har semester och inte ens halva semestern är avklarad. Har två hela veckor kvar nu, fyra dagar till här på landet sen är det en veckas läger ungefär som gäller :) helt fantastiskt! 
Har hört att ni hemma idag typ regnat bort, hoppas ni har flytväst ;)
Vi har legat på stranden idag, inte fullt lika varmt som resten av veckan men fortfarande underbart. Vi har typ 24 grader i vattnet och badar hela tiden :) 
Har nyss ätit middag, flygande jakob och med blåbärspaj till efterrätt. Gött! 
Min telefon gillar nog inte riktigt denna värme.. Den är typ överhettad jämt haha. Vet inte om mitt fluffskal gör det bättre eller sämre ;)

Igår annars var det 100års fest här :) vi firade moste Karin och "morbror" Kenneth som i våras fyllde 50. Så då var vi nästan hela släkten här ;) eller a inte alla vi kom bara upp i 33 personer ;) 
Men god mat och härligt sällskap, och självklart den enda dagen med regn och så klart på kvällen. Men det klarnade upp så vi kunde sitta ute ändå :) 
Nu om en stund kanske det blir en promenad eller nåt :) kram så längeSåg ett moln som såg ut som en gris :)

Jorå.. Färgen börjar komma sakta men säkert!Cissi och en lite Beja :)