Länge sen..

Hello, vet att de var sjukt länge sen jag bloggade. Men jag gillade inte alls den här nya bloggappen. Men detta blir ett kort inlägg, och alla bilder från turkiet kommer komma när jag är hemma vid en dator.

Hur som helst så hade vi en fantastisk vecka i Turkiet, varmt som satan, massa sol o bad o käk.
När vi kom hem packade vi (jag, Carro, Theo och Jonas) kårpackningen för lägret.

Dagen efter var vi på kolmården och rann nästan bort i värmen. Men det var ändå roligt o vara där. Åkte den nya wildfire bergochdalbanan. Såå grym!! På kvällen åkte vi vidare till Göteborg och sen i söndags drog vi ut hit till landet där vi vart sen dess. Här har vi bara slappat, och på torsdag bär det av till Gotland. Hej och hå full fart :)

Det var de för idag, ska se om jag lyckas med lite bilder nu. Hej svejs.

Hejdå regn och kyla och hej värme och sol!

Sista natten hemma nu, imorgon drar vi till Turkiet! Efter dessa regniga dagar på landet ska det bli väldigt skönt att få komma iväg till varmare breddgrader. Har ändå haft några mysiga dagar på landet, först med besök av Sofia och Marcus som kom och hälsade på i lördags, och åkte hem i söndags.
 
Sen i söndags kväll åkte vi in till Göteborg och kollade på fotbollsmatchen hemma hos Karin och Kenneth, efter det blev det en regnig bilfärd hem hehe. Sen har vi typ bara slappat, tog lite små shoppingturer, fikat och läst böcker. 
 
Idag har vi också mest tagit det lugnt, jag och Jonas har tvättat varsinn bil, hans bil tog lite längre tid.. kan ha o göra med att han var mer noggrann än vad jag var hehe. Men båda bilarna är vita och fina nu igen =) Tanken var att vi skulle åka hem idag men vi drog igår kväll istället, så då fick vi tid idag för biltvättning och vaxning och allt var de var. Åt dessutom först lunch med Calle och Nicke som är här. Sen var vi inne i Heron city och bowlade med grabbarna och Cissi o Felix. Jag kom typ sist, delad plats med Cissi hehe. 
 
Nu ska vi nog kanske lägga oss snart, sen ska Nicke få äran att köra oss till landet imorgon Tidig bitti. Ush! Men fasen så kul och få komma iväg faktiskt :D
 
Så tjingeling på er! Kommer kanske bilder på facebook och instagram, så håll utkik efter härliga semesterbilder :p
 
Precis så här ska ens gäster behandla en, med tånagelsmålning :P
 
Har typ inte tagit en enda bild på landet denna gång, har ju flera gånger sett ut så här genom fönstret.. så halvkul. Även om det spruckigt upp några gånger så var det bara shortsväder några enstaka stunder :/
 
Sådär ja! Jonas har lärt mig i vilken ordning, om man ska spruta uppifrån o ner eller nerifrån o upp, en hel vetenskap detta med o tvätta bilen på rätt sätt ;)
 
Nu säger jag tack o hej för mig, hörs om nån vecka, när jag är brunare :D Ajöss

Cykeltur till och från jobbet

Om man känner att man vill ha lite extra träning och känner sig lite snål för att köpa busskort för de sista två dagarna till jobbet så kan man cykla. Tog ju nästan lika lång tid att cykla som att åka kollektivt, dessutom fick man både frisk luft och på hemvägen även en fantastisk utsikt då himelen var Helt fantastisk. Jobbar som sagt sista dagen imorgon, sen går jag på fyra veckors ledighet. Jobbade över idag också och fixade Cissis hår, tyvärr blev det inte helt som vi ville, men till nästa gång kommer det nog bli toppen!
 
Senare i sommar väntas ju läger som vanligt, och i vanlig ordning har jag och Carro, och även Matilda fixat massa. Vi har inhandlat nya saker, suprise?! Men jag och Carro ska ju ha de yngre scouterna på lägret och vi har gjort en ny patrull som vi döpt till knorrarna. Bygger ju en del på den stora gruppen som heter kaessler. Eftersom kaessler är så rosa så kommer inte vi va en helt rosa patrull, så vi kommer blanda rosa och blått. Så vi har redan en massa blå grejer, som kylväskor och matbackar så det blir väldigt bra. Vi har nu då gjort en flagga och små märken som vi ska ha till våra scouter. Hopppas bara de själva kommer att uppskatta det vi hittat på =) Tror att årets läger kommer bli kanonkul, ser verkligen fram emot det! 
 
Nä men det var nog det, hoppas att sista dagen imorgon går fort, och att det fortsätter vara fint väder så man kan sitta ute och njuta av solen på lunchen och när det är lugnt =) Nu ska en trött Anna sova, så godnatt.
 
Hahahaha jag och Jonas har gjort en sån faceswap igen, vi ser ju verkligen hemska ut! XD
 
Såhär såg vår presenning ut efter lite arbete, såå snygg, speciellt i verkligheten :D
 
Så här blev knorrarnas flagga, inte helt klar ännu men på god väg =)
 
Cissis hår från början..
 
Och hennes hår efterråt, tanken var att topparna skulle bli ännu ljusare och alt ska va lite kallare, men efter en omgång till så kommer det bli toppen!
 
Njöt hela cykelturen hem av den fina himlen, den var fin ändå innefrån stan men ändrades hela tiden, från gul, till orange, till rosa och allt möjligt. På sina ställen såg det ut som att det brann bakom skogen. Så läckert! =)
 
Nu säger jag godnatt!