rosa fluff <3

Nu är det bara fem dagar kvar, så nu imorgon kan man väl säga att min vecka börjar fast jag redan jobbat 3 nu haha. Men sånt är livet, är ledig nästa vecka 3 dagar istället så =) Är ju mello och så nästa vecka så jag får vara ledig den söndagen efter iaf =)
Har äntligen vart på gymmet idag också =) Var där i ca 1,5 timmar med Carro, så ca 1 timmes träning kan man väl säga att det blev. Blir ju konstigt nog lite prat och så när vi är där.. haha råkade även titta lite grann på en snygg brandman.. Ojdå =) Men det blir ju trevligare om man får se något fint när man tränar haha. (det stod på hans tröja på ryggen att han var från stockholms brandförsvar för er som undrar hur vi visste att han var brandman).
Nu ska jag faktiskt sova, men ni måste ju få se mitt fina skal jag fick hem idag =) Asså det är ju så roligt haha typ kär =) Inte lika rosa på bilden som på riktigt men den är fluffig hha =)
A nä god natt änglar
 
 

Grattis Kenneth

Idag fyller min käre "morbror" 50 år. Stort grattis till dig stora, knäppa, galna, roliga, duktiga grillare, fotbollstokiga Kenneth :) hoppas verkligen att din dag blir helbra! Massa kramar till dig :)
Jag får väl passa på att fira mig själv idag också har nämligen haft mitt körkort idag i 5!!! år. Vilket innebär att jag får börja övningsköra nu idag med mass folk :) så komsi komsi haha. 
Annars händer inte så mycket kul idag. Ska handla massa ikväll så jag kan fylla mitt kylskåp igen :) 
Kram banan 
Mitt kort jag gjorde till Kennet här om dagen. Löning!!

Woop woop idag kom den efterlängtade lönen =) vissa månader är verkligen värre än andra haha. Det värsta är ju att den försvinner så fort. Man betalar ens räkningar och Vipps så försvann ett antal tusen haha, aja sånt händer och sånt måste tyvärr hända haha. 
Idag har jag annars fyllt på min "reskassa" jag har ju en liten burk med pengar hemma som är mina "ha kul pengar" det ska alltså inte gå till sparande till lägenhet eller något sånt, utan bara ha kul saker, och det som står närmast på listan är nog att åka utomlands med min käre kusin Alexander. Hade vart så grymt skönt och härligt att få komma bort lite grann. Blir nog i så fall typ första veckan i april, och det är ju typ bara en månad kvar tills dess :D Gött det. Så kom igen nu folk, kom och klipp er lite :D Idag var jag hos Anna och klippte henne =) Så himla bra det, först får man alltid jätte god mat och sen lite cash =) Heja heja.
Annars händer det inte så mycket kul i mitt liv, köpte ju en ny telefon igår. Fortfarande en iphone 4S men helare och mindre trasig då XD Men det dumma är (jag får skylla mig själv) att jag har inte haft säkerthetskopiering på tydligen.. så jag har inga kontakter eller anteckningar eller något.. men bilderna har jag som tur e ganska ofta lagt in på datorn så det är ju bra det iaf =) Kan vara några sista bilder som inte jag hunnit med att ladda in eller ladda upp men skit samma. 
Nu idag tänkte jag faktiskt lägga mig ganska tidigt =) pratar inte med så många idag så det blir ganska lätt att krypa till sängs =)
A nä det var det, puss och god natt <3
 
Hihi min älskling igår =)