utekväll med brudarna

Har haft en jätte mysig middag ute med med några jobbkollegor, var på fridays inne i stan. Så kul att vara ute lite grann även om vi inte partade loss men bara att få se lite hur folk lever varje helg. Det roliga är också när man åker tunnelbana hem att det är nästan lika mycket folk då som i rusningstrafik en vanlig morgon. Fick skjuts hemm från gullmars av Patrick, skönt att inte behöva gå själv speciellt inte i rågsved.
Här är lite bilder från kvällen :)


Finaste Ida (som man tyvärr inte träffar så mycket längre eftersom hon inte jobbar hos oss :( )


ValendaNu fixa lite inför dopet och Adams kalas imorn ska bli kul :D

Kram

mycket fika= mer träning

Nu är det bara en dag kvar att jobba sen är det helg. En helg som betsår av massa roligheter och säkert en Hel del fika, så jag kände idag att jag behövde träna lite så jag tog en promenad hem från jobbet idag, gick idag på rekordtid tog bara 50 minuter hem, men slut var jag. Var även uppe igår med min älskling och körde crosstrainer och axlar. Känner att jag börjar komma igång med träningen nu igen Skönt.
Nu annars sitter jag och kollar på idol, nu vart det iof paus då ska jag passa på att gå och hämta alla paketsaker för jag ska slå in fina paket :)
Kram gott folk

lite i efterskott

Sorry att jag inte har hunnit uppdatera så mycket :S Igår var jag på jobbet, sen åkte jag iväg till mina tonårsscouter och gjorde jätte fina kaesslerkläder. Efter det så fick min mamma lite ny hårfärg och ännu senare var vi hemma och då väntade sängen.
Idag ska jag jobba igen.. Tänkte ta en promenad hem från jobbet ikväll så det blir skönt, få lite luft. Annars händer inte så mycket idag ska nog slå in lite paket till finaste Charile och sen städa lite kanske. För på söndag får vi förhoppningsvis lite besök av moster karin och mamma o pappa.
Förresten ska jag till banken idag och få vuxenpoäng :)
 
Juste igår fyllde ju Adam min snällaste kusin år. Jag glömde att gratta honom här på bloggen så jag får göra det nu :D Grattis du superbästa Adam! Bättre kille får man ju leta efter, snacka om att verkligen vara godhjärtad!
Grattis Grattis Grattis
(ps kolla in bilden det ser ut som att Patrick och Calle pussas)