Sista kursen under en vårtermin, någonsinn

Idag började vi ny kurs, den heter barn sociala relationer och specialpedagogik. Detta är denna terminens sista kurs, och sista kursen jag läser på en vårtermin överlag (om jag inte pluggar igen nån gång). Men efter bara en föreläsning verkar den här kursen såå intresssnt, och vår lärare vi hade idag var också helt fantastiskt. Han var inte alls så "trist" som många av våra lärare, utan skämtade och sa massa intressanta saker. Vissa människor kan fånga alla, och vissa ingen alls. Så han gav ett bra första intryck! 

Resten av dagen har spenderats i mysig valrborgsfeeling. Vet inte exakt vad som gjorde den feelingen, men jag gjorde våfflor till lunch, har hunnit med att träffa mina två av mina bästa vänner (dock inte samtidigt) men först en sväng hos Carro, sen en promenad med Sofia och sen bus hemma hos henne med sprungen Ellinor :) jag avslutade med gomiddag hemma och ska nu snart ta tag i disken (kanske lite plugg också). 

Resten av veckan kommer att bestå av en del plugg, sen förhoppningsvis lite annat kul också. Jonte kommer ju i veckan så det blir en bra vecka :) 

Vad jag har gjort sen sist kommer jag inte heller ihåg, men fick bilder idag av pappa som är på landet och hjälpt mig och Jonas att bygga klart i vår stuga. Så det kommer lite bilder på vår fina stuga. Och som Jonas sa förut när jag skickade bilderna till honom "Nominerade till årets snällaste o bästaste föräldrar iår igen 🙂"

Ja, men det var väl det, nu ska fröken diska och ta tag i saker här hemma. Sen blir det kanske plugg, eller ett bad eller nåt annnat ;) 

Juste såg nu på bilderna att jag gjorde en kul förändring på en kund igår som hade blivit totalt förstörd i håret av en frisör och allt var kaos, men jag rättade ändå till det så det blev betydligt bättre, fortfarande lite kvar innan det är helt perfekt men sån skillnad ändå. 

Sen imorse var det så sjukt fint ute, är svårt att se på bilden, men det rök liksom ur sjön imorse på väg till bussen :) (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Nu ska jag vara ledig, iaf en dag

Shit vilken vecka, började i måndags morse med att förbereda inför våra opponeringar vi haft i skolan, alltså att vi har kommenterat om våra uppsatser. Inför detta förberedde jag den uppsatsen jag skulle kommentera och ha synpunkter på, detta tog två dagar, sen skulle man ha läst 8 andras uppsatser för att kunna komma med frågor under deras opponering. Så igår och idag har jag varit på totalt 11 olika, vi var tvungna att gå på minst tio andra för att ens få godkänt i kursen. Men igår morse opponerade jag först på en klasskompis, sen klockan elva gjorde en annan samma sak på mig, och jag tror det gick rätt då bra både gångerna. Nu ska man bara vänta i tio dagar innan man får reda på om man är godkänd eller inte,  dock är det inget jag vågar hoppas på, men jag håller såklart alla tummar! 

Idag har jag också äntligen putsat mina fönster, dom har varit såå skitiga så länge så nu var det dags, tänkte att eftersom jag fick en eftermiddag ledig nu var det dags för städning och putsning av fönster. Har annars de senaste veckorna suttit med uppsatsen mer eller mindre hela tiden (känns det som). Men nu är fönstren betydligt renare iaf. 

Imorgon ska jag tillåta mig att vara helt ledig, tänkte inte sova hela dagen, men har ställt klockan på halv tio så lite sovmorgon ska jag ta iaf. Sen kanske åka o shoppa o bara vara ledig. Man kan ju tycka att jag nyss var ledig när vi var på landet, men där var det ingen dag med sovmorgon för det kom elektriker och det skulle byggas och vi var på dop. Så nu var det flera veckor sen jag fick sova ut på morgonen. 

Haha okej, det kanske blev lite tjajtigt inlägg nu, men hur som helst vill jag ändå säga att jag är stolt över mig själv som klarat av att göra en uppsats på ca 35 sidor. 

Nu ska jag fortsätta att njuta med en inget-o-göra-kväll, dessutom med bästa programmet på veckan på tv, Wahlgrens värld :) 

Ååh förresten jag höll på att glömma 😱 världens finaste moster fyller ju år idag!! Så stort grattis på din dag Karin, du är bäst!! 🎉💗

Tjingeling. 


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)Hemma igen

Godmorgon, nu är vi hemma i Stockholm igen efter fyra mysiga dagar på landet :). Vi har ju vart o byggt en del på våra stugor och kommit lite närmare slutmålet, även om det fortfarande är långt kvar. Vi har nu fixat fönster, innertaket och (i vår stuga) halva väggarna, medan i Cissis stuga blev väggarna helt färdiga, alltså med gips o så. Sen är det ju spackla, slipa, sätta lister, måla och allt det där som ska göras. 

I lördags var ju även jag och Jonas på lille Arvids barndop, så nu är han döpt och Jonas har blivit gudfar :). Dopet var jättefint och lättsamt, och Arvid var helt exemplarisk som var lugn under hela ceremonin och somnade även på slutet. Efteråt blev det fika o så :). Mysigt dessutom med det fina vädret som vi haft i helgen, det gör ju allt så mycket lättare. Dock under dopet hann man ju inte med massa bebismys eftersom det var massa andra folk där, men det hann vi med kvällen innan då vi var över på middag hos familjen :) Där fick vi även låna en dusch, så uppskattat efter några dagar på Askerön, och speciellt innan ett dop :) 

Nu idag och imorgon är det läsning av en i klassens uppsats för att jag ska opponera på henne. Är så nervös både för hennes men framförallt för min egen opponering. Vet inte riktigt vad man ska säga och sånt där. Men det kommer nog gå bra. Sen efter onsdag och torsdag när alla opponeringar är gjorda så ska lärarna få bedöma och då får vi hoppas på ett godkänt, jag är själv tveksam men som sagt håller alla tummar det går. 

Så hej svejs på er :) (bilderna kommer tydligen i o-ordning som vanligt, men ni ser nog vad som tillhör bygge och vad som är barndop)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)