Lite mer julbilder

Som vanligt går allt så fort, julen och dess dagar har bara swishat förbi, träffade släkten som vanligt typ alla juldagar, och de flesta gångerna hemma hos mamma. På juldagen var vi iväg alla kusiner och körde äventyrsgolf, baseball, curling och lite annat kul inne på tolv som ligger under tele2 arena. Det var skojsgt =) har tyvärr inga bilder från vårt "sportande" men försökte få till någon under middagen, inte heller så lätt dock.
Annandagen var det sen sedvanlig kalkon hemma hos mamma och pappa med dessertbuffé. Innan dess hade vi dessutom hunnit med fika hemma hos mormor. Mysigt det med.
Nu sen annandagen har jag och Jonas bara varit ledig och inte gjort många knop, vi var och tränade igår, och besökte även kyrkogården. Annars har vi mest slitit på soffan.
 
Imorgon blir det jobb för min del, sista för i år, Woohoo. Sen på söndag åker vi ner till Göteborg där vi ska fira nyår =) Skönt med några dagars ledighet till sen, måste dock nästa vecka börja med hemtentan som ska vara inne den 12e januari.
 
Här kommer nu iaf lite bilder från dagarna som gått =) Kram och sov gott
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett år sen

Idag har det gått ett år sedan min fina farmor lämnade oss och fick ta sig vidare till livet efter detta. Farmor var en fantastisk människa, alltid positiv, hade alltid tanken att "det löser sig" och spred alltid så mycket glädje. Hon älskade att dansa och dansade även med Lexus när hon fick tillfälle. Hon kallade Lexus för polarn, precis som hon alltid kollade sina vänner, polarna. Hon njöt av livet och älskade sina resor ner till Italien. Hon älskade även att bjuda på middag, och Gud var mätt man var efter ha ätit hos farmor. Där bjöds det på förrätt, varmrätt, efterrätt, glass på det och ibland snacks. Jag och Calle fick ofta också världens godaste stuvade makaroner och köttbullar när vi där. Hon bakade även ett fantastiskt gott julbröd och supergoda skorpor. Hon var alltid så stolt över att ha oss som barnbarn och skröt jämt för sina polare att det var hennes barnbarn som klippte hennes hår. Farmor var alltid mån om allas bästa och man kände sig alltid så uppskattad i hennes närvaro. Farmor hade en härlig humor och ibland skrattade vi även åt henne när hon gjorde roliga saker. 
När vi på sommaren sov över hos dom på landet i Mariefred blev man väckt på morgonen med frukost på sängen med knäckebröd och en cm tjock ostskiva ovanpå. Vi plockade även alltid smultron på strån när vi var där på landet, och tog ibland tidigare morgonpromenader. 
Min farmor var som sagt en helt underbar person och hon är så saknad nu bland oss. Men alla fina minnen lever kvar och det är dom man får bära med sig nu. Hon sitter nog förmodligen i en solstol nu och sjunger och är glad "heja, heja hemmalaget" som hon ofta sa. 
Hoppas du har det bra vart du än är, fina fina du. 

Har tyvärr inte så mycket bilder på farmor, men hittade den här från min student. Lite suddig och så, men man ser ändå hennes personlighet rakt igenom. 

(null)

Julafton osv

Tänkte bara berätta lite kort om gårdagen, dvs julafton. Enligt mig är det ju en av årets bästa dagar. Vi firade igår traditionsenligt hemma hos mamma och pappa med kusiner osv. Igår var vi dock fyra mindre eftersom Sandströms inte vad med oss. 
Vi hade ändå en superhärlig dag, mycket mat och fika och som vanligt en väldigt massa julklappar. Jag är väldans nöjd med allt, och det enda jag fick flera av var doftpinnar i år, brukar ju alltid få massa dubbletter men inte i år så det var ju toppen. 
Vi körde spel igår också alla kusiner, såå himla roligt!! Ett spel hette "vem i rummet" som gick ut på att man skulle peka på den personen man tyckte stämde mest in på påståendet som lästes upp. Sen körde vi ett annat spel som hette speak out där man har en plastgrej i munnen när man pratar så ska man säga en mening från ett kort. Hysteriskt roligt var det iaf!! 

Hoppas alla ni har haft en bra jul so far och att ni fortfarnde får en mysig julhelg. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)