Jobbat idag ledig imorgon

Helt okej att jobba så här bara en dag och sen vara ledig i en dag igen. Men imorgon är det full fart ändå. Tänkte att jag ska storhandla imorgon på förmiddan, klippa min kusin Marcus på eftermiddan och sen på kvällskvisten är det då flyttlasset går. Man tycker ju att det inte är så mycket som man ska a med, sen har jag iof med mig mer än vad jag behöver men jag vill ju ha lite mina egna grejer så som tallrikar o brödrost o grejer :)
Ska väl annars försöka att slänga ihop det mesta av mina kläder i sopsäckar sen är typ allt klart.
Förresten, tror nog att jag sa det igår men jag och Sofia tänkte springa vårruset i maj. Så idag körde jag på fem km på bandet på gymmet på 31 minuter så jag är nöjd :) bra att börja i tid nu så man hinner komma i form ordentligt :)
Känner däremot att vädret ikväll inte var lika fint som igår...

Fucking jävla handled

Förlåt för mitt ordval men min handled tar typ kål på mig, har knappt haft ont i den på hela dan sen så klippte jag Sofia och det gjorde ont med en gång. Nu har jag försökt massera den lite men den är mest bara knas, jätte jobbigt faktiskt!
Annars har dagen bestått av packning, chill och sen mys hemma hos Sofia och Marcus. Fick jättegod wok som Sofia gjorde :)
Såg förresten en jätte kul skylt på vägen som tyvärr blev väldigt suddig på bild men det står "ingenting" på skylten tyckte det var väldigt kul faktiskt :)
Fick även träffa lilla Yoda, Sofias lilla katt :) han var snäll och super söt, varken rev eller bet mig haha.
Imorgon annars är det träning som gäller, ska banne mig vara där i tid imorgon! Sen jobb o så som vanligt. Sov gott mina pärlor :)

Ledig regnig dag

Bra start på dagen att prata med sin älskade i nästan en timme :) han har vart nere på öland och var på väg hem idag. Så då får man faktiskt ringa fast det är på arbetstid :) och nu är det ju bara tre dagar kvar tills jag får träffa han :)
Sitter annars just nu o äter frukost/lunch klockan var visst lite senare än vad jag trodde. Men mannagrynsgröt i alla fall blev det. Var så himla länge sen jag åt det så man får ju passa på :)
Kolla in idag har jag dessutom likadana strumpor på mig! :O
Ska nog börja packa lite mer idag, och kolla vad som ska med nu och inte :)
Ha en fin dag trots detta urstrista väder!