Sista dagen som heltidsarbetande

Idag var det sista dagen för den här sommaren som jag jobbat på heltid, kommer från och med imorgon gå över till helgjobb igen. Alltså börjar skolan imorgon. Känns ändå helt okej, men tanke på att jag har så ont i hela kroppen nu så känns det skönt att börja skolan igen. Tror dessutom att vår första kurs nu kommer bli kul, lite fortsättning på det vi gjorde i våras, med natur, teknik, människan och samhället. Kommer nog bli spännande. 
 
Sen sist har jag nog inte gjort så mycket mer än vad jag brukar, jobbat extra flera kvällar, firat pappas födelsedag, haft lite scoutplanering med Carro och idag blev jag och mormor bjuden på middag hemma hos Eva och Hans, jättetrevligt!
 
I lördags förresten gjorde jag en brud på jobbet, hon blev jättenöjd så det var det viktigaste. Fick dock inte så bra kort, men hon skulle skicka något senare. Så kanske kan lägga upp en bild senare när jag fått en. 
 
Det var nog det för denna gången, eller aa klart det händer grejer, men inläggen är så tråkiga om dom ska berätta varje sekund av mitt liv ;) Så, Tack och hej leverpastej.
 
Asså detta med snapchat, har sagt de många gånger förut men det är så kul med alla olika filter som finns. Här en brunbränd hippie :p
 
En annan där man blir sminkad automatiskt :p praktiskt haha, dessutom en tandblekning på köpet ;)
 
Här var bruden, men som sagt inga bra bilder.
 
 
 
När vi ändå är inne på hår, så här är mitt eget som jag hade de idag =)
 
Och här är en kille som jag såg på tunnelbanan häromdan XD Alltså hans hår är bland de roligaste jag har sett Har sett honom flera gånger och han går alltid av på Karlaplan där även jag går av till jobbet. Men håret är såå rosa och såå fluffigt haha. Gör ju folk glada iaf.
 
Igår var jag inne i stan och åt på Vapiano med min kompis Maja. Hon och jag gick tillsammans i högstadiet men ses inte jätteofta nuförtiden då hon bor i Amsterdam numera. Men när hon är hemma i Sverige så brukar vi försöka o ses, så igår kväll hade vi en megamysig kväll. Jag fixade hennes hår lite först på jobbet, sen åt vi mat och sen tog vi en varsinn cider i gamla stan, tittade ut över vattnet och bara satt o pratade hela kvällen. Sånna kvällar är så välbehövliga och härliga att se tillbaka på. 
 
 

En dag som matros

I söndags kväll vid halv nio gick mitt tåg ner till Göteborg. Blev upplockad av bäste moster runt kvart i tolv, så hemna hos dom vid tolv tiden. Blev lite kvällsmacka och sen tyvärr svårt att somna. Så slocknade väl vid ett, upp dagen efter vid sex tiden. Fick skjuts till stena lines terminal och var där på plats runt sju. Fick min biljett och gick ombord på Jonas båt. Då han jobbade till halv tre natten innan låg han ju självklart och sov. Men han hämtade mig och vi sov väl nästan tre timmar till tillsammans. Sedan var det dags för mat och jobb. Jag var dock inte med på det första han gjorde som var livbåtsövning. Men jag var med sen lite mer under eftermiddag/kväll. Så jag har gått på brandronder, haft utkik på bryggan, hissat flaggor, vart med vid förtöjning, kollat på när Jonas lastat på massa lastbilar, vart med och satt landgång (fick även prata i comradion hihii) och lite annat :) så nu kan ni ju kalla mig matros ;)

Nä men anledningen till att jag var med på båten är för att Jonas åkte till Usa idag och ska vara borta i tre veckor. Så vi behövde få hinna ses iaf en dag innan, så det inte blir 4 eller 5 veckor utan att ses. Ni kan ju förstå att jag kommer känna mig ensam ett tag nu.. Så vill ni göra mig sällskap är ni varmt välkomna :) har som vanligt fullt schema ett tag framöver. Ska också försöka igen med träning och bra mat :) så heja igen ;)

Här kommer nu lite bilder från min dag som matros ;) kan inte skriva till bilderna nu när jag bloggar från luren. Men ni ser nog vad som är på bilden ändå :)

Första bilden är himlen på väg till Göteborg från tåget, väldigt suddig, men den var ändå så fin :)

Lördag kväll

Hallå allesammans. Då var det lördag igen, näst sista lördagen i Augusti. Helt sjukt, så snart är det september och sen trillar bara månaderna på. Skönt att det verkar som att sommarvärmen börjar komma tillbaka lite. Har ju vart förjäkligt i veckan nu med höstväder. Dock okej när man är på jobbet, men ändå inte kul.
Idag var det dock så varmt så jag hade shorts på jobbet :). Tanken var också att jag skulle fått sluta tidigare för att gå på en namngivningsceremoni, men jag var tvungen att jobba hela dagen. Fick dessutom ingen lunch så ni kan ju gissa att jag var inte på topphumör ;)

Imorgon annars efter jobbet ska jag först möta en gammal kollega och käka ihop. Sen ska ner till Göteborg, blir dock en kort sväng denna gången. Men måste hinna träffa min karl innan han drar till Usa i tre veckor, så jag ska vara med på Jonas båt en dag och gå runt lite med honom där, och åker hem igen på tisdag förmiddag. Så får en natt hos moster Karin och en natt på båten med Jonas. Så om ni vill ha sällskap någon så är jag tillgänglig i tre veckor nu, känns som jag kan behöva träffa lite folk för o inte ha för tråkigt :)

Men det var de för idag, tack och godnatt.