Nu är det nära

(null)

(null)

(null)

(null)

Tycker denna bild är lite kul, stämmer på alla oss på jobbet. Frisör = 💪🏼

En och en halv vecka kvar nu, tio dagar, sen är det värme! Dock är det ju 10 dagar tills vi åker, så typ elva dagar tills vi är i den riktiga värmen. Ska ju sitta ett ex antal timmar på ett plan först också.. ser inte fram emot det men själva målet längtar jag ju efter! 

Här hemma fortsätter annars min sjuk-saga.. har vart halvdålig sen i torsdags, lite feber, lite ont i halsen, förkyld och allt det där. Så har väl åkt på en släng av influensan. Men idag är första dagen jag inte behöver alvedon (ännu) iaf. Har nog inte feber idag heller. Men man sover ju taskigt på nätterna eftersom näsan är täppt och det gör att man får mer ont i halsen. Ögonen känns också lite svullna :/ men trots  detta har jag ändå jobbat i helgen, så dödssjuk är jag väl inte. Men tyvärr inte så frisk så vi har kunnat åka skidor i det fina snöovädret :( 

Hade möte imorse också med min handledare på skolan om min uppsats, så nu känns det lite klarare ändå. Håll tummarna för att jag klarar detta nu! Så nu i veckan ska det bli plugg för hela slanten! Hoppas att bli frisk också så jag kan få träna igen! Denna veckan har vi Bara ätit skräpmat, fullt med godis, semlor och allt sånt där. Hopplöst, men gott. 

Nä, men nu kommer lite snöbilder från denna underbara snö som är just nu. Så hej svejs i lingonskogen. 


Bättre sent än aldrig

Ojdå, nu har det gått lång tid igen sen jag bloggade tydligen. Händer ju inte direkt mycket saker i mitt liv som är värt att blogga om, och jag tar nästan aldrig bilder nuförtiden så allt blir liksom lite tråkigt. 
Nu har vi ju börjat med uppsatsen, dock har jag inte kommit nånstans alls. Vet fortfarande inte riktigt vas jag ska skriva om så allt känns väldigt stressat just nu. Var idag på min praktikskola för att låna lite böcker och så. Ska även tillbaka och prata lite med några lärare efter sportlovet. Men det var kul o hinna träffa ungarna igen, även om det bara var en supersnabbis i hallen innan dom skulle ut på rast :) 

Annars har jag typ dragit på mig en lättare influensa, har haft lite feber och har ont i öronen samt att jag är snorig o så. Inte kul, men hellre nu än på resan sen. 
Har även i veckan fortsatt att kolla en del på OS, så kul att vi tar en del medaljer. Heja Sverige!! 
Har nu i veckan inte tränat så mycket, i måndags efter scouterna skulle jag gått till gymmet men syrran ringde och bad mig följa med till mamma o pappa för att äta scones ist, och för att visa upp deras nya bil. Så då blev det ingen träning, sen i tisdags kom Jonte hem och han var faktiskt iväg på en AW med Felix och några kompisar till honom, så jag fick ett gympass ändå. Sen igår började jag bli dålig och därför har det inte blivit någon träning nu då. Vi skulle åkt skidor igår men som sagt min feber ställde till det. 

Nä men mer än såhär kommer jag inte på nu, så det får va allt. Kram på er 

(null)

Ännu tio dagar har gått

Oj, redan -10 dagar till, alltså idag är det bara 20 dagar kvar tills vi åker iväg jag och Jonas. Det blir på ett sätt mer stressigt eftersom jag måste hinna komma igång ordentligt med min uppsats o så. Men allt kommer nog bli lite klarare med den redan på måndag och tisdag då vi först har föreläsning på måndag och första handledarmötet på tisdag så det känns skönt. 

Igår hade vi den årliga semeldagen här hemma. Vi var fem stycken från gamla Kaessler-gänget som var här hemma hos mig där vi åt, som vi brukar, rosa semlor. Denna gången var det bara fyllningen som var rosa, inte brödet som jag gjorde sist. Visste inte hur mycket karamellfärg jag hade kvar så jag vågade inte chansa på att färga degen. Hur som helst så var det en supermysig kväll. 

Idag för en stund sen var jag ute på promenad med dum och dummare, och så var såklart dummast (jag) med. Dom andra två är alltså Sofia och Carro ;) var också en mysig promenad, vi gick i snöfall först som sen avtog, men vi var vita allihopa ett tag. Bara lilla Ellinor som satt torr inne i sitt regnskydd i vagnen. Dock ville hon aldrig ha sina vantar på sig, en annan fryser ju ihjäl utan både mössa o vantar. 

Helgen som väntar består annars av jobb bara, blir nog ett träningspass också men annars inget planerat :) 

(null)

(null)