Fem dagar kvar

Nu har jag börjat nedräkningen på riktigt, efter dagens arbetsdag är det bara fem arbetsdagar kvar innan jag ska ha lite semester. Men hade ju en minisemester nu i veckan, vi åkte ju på kryssning till Helsingfors med tre av Jonas kompisar. Jättekul hade vi, dock var det jäkligt kallt överallt på båten och tyvärr i Helsingfors också, eller Aa där var det mest kallt när det blåste, men inne på båten var det kallt överallt. Tur man kunde dansa på kvällen/natten så man höll värmen liten ;) 

Igår kväll var vi hemma hos syrran o Felix på inflyttningsfest vilket var jättemysigt men det blev lite sent där också. Så nu har det gått tre dagar där det inte har varit läggdags tidigare än två.. dessutom med ganska tidiga morgnar.. men ikväll ska det bli en helt vanlig kväll, ska hem o grilla med Cissi o Felix hos mamma och sen ska vi låna hem Lexus för mamma o pappa är i Västerås och Calle på summerburst. Så hunden får följa med oss hem och sen blir det bara en väldigt lugn kväll. 

Nä nu ska tröttAnna försöka hålla sig vaken sista sträckan på bussen här. Så tjing på er!! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Hej Finland

Idag ska vi åka på kryssning till Helsingfors, eller Aa jag tror vi kommer fram imorgon men det är ändå idag vi åker från Stockholm. Det är  jag, Jonas och tre av hans kollegor, Emelie, Johannes och Tomas så det sla bli skoj. Det värsta är när man åker med fyra andra rutinerade båtmänniskor är att man blir extra mobbad för att man tycker det gungar ;) 

Sen sist vet jag inte riktigt vad som hänt, dagarna går bara ihop med varandra. Men i lördags var vi ute med jobbet och festade lite, vilket var superkul. 
I söndags var vi iväg och rekade för vår kanothajk, Carro, Micke och jag. Den här gången fungerade bilen och det var himla tur vi var ute och reka för vissa ställen fanns knapp som vi hade sett på kartan och andra ställen var bättre/sämre än vad vi trodde så det var bra :) 
Nä nu tog det slut i hjärnan vad jag mer gjort i veckan, har haft fullt varje kväll och jobbat varje dag men kommer inte ihåg mer än så. 

Nu ska vi gå o handla frukost så Tjingeling :) 

(null)

(null)

(null)

(null)

Lite smått o gott

Har precis lagt mig i sängen efter en relativt lång dag, började imorse med min (förhoppningsvis) sista salstenta. Vilket var en omtenta från förra terminen, så håll tummarna nu att den blir godkänd. Vore så skönt att typ ligga helt i fas igen, förutom min uppsats iof. 
Men efter tentan åkte jag in till stan där jag träffa Maja som är hemma i Sverige nu, så vi köpte en sallad och satte oss nere vid tanto och hade det riktigt skönt. Sen gick vi över till Reimers där Majas mamma bor, så vi la oss på en brygga och solade, pratade massa och hade det helt underbart! 

Senare på kvällen hade vi ledarmöte, faktiskt hemma hos mig, och idag kom vi ännu längre med vår krisplan för vad vi ska göra vid olika tillfällen och så. 

I veckan annars har jag ju jobbat heltid, vilket som känns i kroppen, har så ont i framförallt ryggen, man är ju ovan o stå så långa dagar och så många dagar i sträck. Men behöver man pengar så behöver man :) såå mycket att göra nu dessutom eftersom alla ska bli fina i håret inför skolavslutningar o så. 

Kommer inte på något speciellt jag gjort nu i veckan, men tänkte visa en bild från en färgning jag gjorde häromdan på en flicka som ville ha blåa toppar, bilden är inte riktigt rättvis för man ser inte helt hur snyggt det var i verkligheten, men det blev asfint. 

Men nu är det som sagt läggdags här, så sov gott alla fina i juninatten 

(null)

(null)

(null)