Bra dag ändå.

Haft en relativt produktiv dag idag. Började dagen på byggole och hämtade ut våra tapeter som vi beställt, så när vi får tid sla vi göra om i sovrummet. Efter det drog jag till forum för att hitta lite schampon o balsam, mem det jag var ute efter var såklart slut på alla ställen så jag fick beställa på nätet. Köpte dock på mig massa solkräm o sånt braigt istället. 

När jag hade "shoppat" klart i forum tog jag mig ner till Maxi för att handla lite mat, stötte även på syrran där :) 

Väl hemma började jag läsa en bok (jag köpte faktisk tre 😱) medan jag solade på balkongen, sen från ingen stans fick ett hälsoryck, jag tog mig ut och cyklade 1,5 mil och när jag kommit hem och pustat en stund så gav jag mig ut på en löparrunda, inte den bästa nånsin men ändå en bra start. Nu är tanken att jag ska hålla i detta, under semestern nu har jag ju Inga ursäkter för att inte träna. Jag har verkligen all tid i världen nu! 

(null)

(null)


Igår var även jag och Jonas ute på en promenad, vi gick väl en timme ungefär. Så himla skönt att göra det i kvällssolen och så får man passa på när han är hemma. Han jobbar sjukt mycket hela sommaren så när vi väl träffas så gör vi saker ihop :) 

(null)

(null)


Sen sist men inte minst måste jag erkänna att jag blir mer och mer tant, eller det märks att jag blir äldre på så många sätt, inte bara fysiskt att kroppen inte "kan äta vad som helst" längre utan på så många sätt. Ett av sätten är att jag verkligen försöker med mina blommor på balkongen och jag tycker dom är så fina att jag tagit kort på dom. Så här får ni se ett av mina tant-tecken (men visst är dom sjukt fina?)

(null)

(null)

Dom gör sig inte riktigt på bild som i verkligheten, så vill ni se dom på riktigt så är det bara att komma förbi :) 

Nu ska jag sova här, även om jag har semester är det skönt att hålla några rutiner med tider och så. 

Så godnatt!!