Blir galen

Jobbade idag som vanligt, mycket att göra som vanligt. Åkte däremot inte hem direkt som vanligt utan först förbi ica maxi för att köpa ljus och grejer tilm en adventsljusstake som jag fixat nu. Gick sen in på rusta för att köpa en ljusslinga att ha på balkongen. Skulle bara sätta i sladden så var det såklart fel dimenssion på den och skarvsladden så nej det gick inte. Äsh tänkte jag. Tog mig en tur ner till källaren också för att ta fram alla julsaker.. Smart nog sist när jag var där hade jag i alla fall ställt jullådan längst fram så den var ju bara att plocka och sen lådan med granen i. Great, sen var det ju de där med krukor och ljuslyktor... Dom låg ju i lite olika lådor och såklart i dom längst in och nederst. Aja efter mycket om och men hade jag alla lådor och grejer uppe i min lägenhet. 
Bra börja med julstjärnorna som ska stå i fönstret. Upptäcker då också att sladdarna är för korta och räcker ju då inte till uttaget. Och min syster har typ En förlängningssladd med En kontakt i. Gaaaaah så imorgon ska jag införskaffa mig lite förlängningssladdar och grejer. Dessutom har jag typ råkat tappa bort min ena och finaste julstjärna som jag ska hängades i ett fönster. Vet inte alls vart den har tagit vägen men jag vet att jag tog ut den ur en kartong hemma hos mamma o pappa när jag var där en gång men nu är den spårlöst försvunnen :/ får väl helt enkelt köpa en ny eller gå till källarn igen och leta ännu mer efter mina stjärnor som jag inte ens vet vart jag har -.- 
Aja jag får försöka igen imorgon eller på söndag. Nu ska jag sova så jag orkar med att vara pigg imorgon först på jobbet och sen imorgon kväll på julbordet :) 
God natt alla härliga människor :) 

Lite av bakverken igår ;) typ 120 pepparkakor :)

Uppe med tuppen

Okej jätte tidigt är det inte.. Klockan är ju ändå åtta. Men jag sitter nu och äter frukost ändå faktiskt. Brukar äta frukost typ kvart i nio annars för att sen ruscha iväg till bussen. Men idag ska det komma hit någon nisse och spola i rören här hemma och dom kunde komma från åtta. Så vem vet när dom dyker upp ;) om dom inte kommit innan jag gått har jag backup på mormor här. Hon skulle komma sen vid kvart i nio. Fördel med att både rörmänniskorna och att mormor kommer är att man måste städa lite. Skulle ju ändå städa i veckan så det gör ju inte så mycket en dag hit eller dit. Så nu är det nästan bara dammsuga o så kvar :) var också tvungen att rensa i skåpet under diskbänken för folket ska få plats att kika där under. Och där var det fullt med grejer kan jag säga så nu har jah sorterat och fått fint :) (i af när jag ställer tillbaka allt sen eftersom det är tomt nu)

Imorgon tänkte jag ta fram lite julgrejer och så :) mysigt! Så läskigt bara att gå ner till källaren själv men det får gå :) 

Ni får ha en alldeles underbar dag gott folk i vad det verkar fina vädret :) 4 dagar kvar till födelsedag för min del :) 

Hihi jag har pepparkaksdeg i kylen :) 

Och mina påsar som låg Överallt förut i skåpet är nu sorterade såhär :) bra va :) jag gillar ordning, även jag tyvärr är väldigt dålig på att hålla den. Men när det väl är så är de skönt :) 

Full rulle

Denna veckan är det en del att göra kan jag säga.. igår hade jag ju scouter på kvällen, idag har jag varit hemma hos mormor och färgat och klippt hennes hår. Imorgon ska jag nog baka pepparkasdeg och göra några andra kakor, på torsdag ska jag baka ut pepparkakorna och även då göra en annan kaksort.. På fredag har jag tvätten och ska försöka ta upp alla julsaker, städa och fixa massa. På lördag kväll ska vi iväg på julbord med jobbet så på söndag när jag är ledig kommer jag att va ganska trött efter julbordet men ska ändå upp för att baka lussebullar och tårta, för att sen ha kalas på söndagen. Någon stans ska jag klämma in en hårfärgning av mig själv också..Men ingenting är omöjligt. Fortfarande har jag ingen som sover här med mig på söndag kväll och sjunger för mig på min riktiga födelsedag men det blir nog bra ändå. 
Ska nog äta middag med familjen också på måndag kväll, tips på en bra restaurang? =)
Nu är det i alla fall sovdags, ska upp och träna imorgon tänkte jag. Heja heja :D
God natt och Sov så gott
 
Jag längtar efter snön :D vill ha vill ha vill ha :D