Till uppsala

Sitter just nu på tåget på väg till uppsala. Ska dit och hälsa på min andra Sofia som igår fyllde år så det ska firas :) blev en liten knasig tabbe av mig bara, hade tänkt o ta bilen dit. Men imorse kom jag på att brorsan har lånat min bil så nu blir det tåget ändå :) men det kommer nog gå bra. Blir inte så jätte långvarigt för det är ju jobb imorgon och det tar ett tag att åka hem ikväll. Imorgon annars tänkte jag att farmor och Ingvar ska få bli snygga i håret så då ska jag dit efter jobbet :) som sagt nu är det full rulle :)
Förresten ska jag nog på en festival om några veckor. Askul ju, bråvalla festivalen :) man måste ju passa på medans man är ung :)
Nä nu ska jag kolla upp lite mer känner jag, blir så åksjuk annars :S

Lite nytt =)

Det var väl på tiden att jag gjorde något åt min bloggs utseende nu, känns som att jag har haft samma alldeles för länge nu, måste ju ha lite förändring också. Hoppas ni gillar denna nya =) Tyckte själv att texten vart lite mindre men jag vet inte (och det kan jag tyvärr inte göra något åt) Ni får köra förstoringsglas helt enkelt hehe =)
Nu är det på väg att bli bra känner jag på mig... trött på det här tråkiga och ledsna som vart nu. Nu ska Anna få må bra och leva. Dessutom tror jag på en kanon sommar så nu har jag bara allt fint och bra framför mig! 
 
MAssa med kramar till er där ute som gör att min vardag blir lättare och roligare. Ni betyder så Sjukt mycket för mig, Alla.
 
 
 
 
 
 
 
Anna är redo för att bli Knas igen :D
 
 

Väntar

Står just nu i karlaplans uppgång och väntar på Sofia som ska komma till mig idag och fixa barret :) är ju faktiskt ledig idag men det är så mycket lättare att göra håret på någon på jobbet. Speciellt Sofias hår som är så mycket haha.
Annars har jag haft en ganska lugn morgon, tyckte tiden för en gångs skull gick långsamt på morgonen idag.
Efter slingning och klippning av Sofia ska jag försöka köpa lite presenter åt lite alla möjliga folk. Sen hade jag tänkt att jag skulle hem och sola idag men det känns inte riktigt läge för det. Men annat kan jag ju göra då istället :) vi ska ju dessutom rensa förrådet och friggan i kyrkan idag så vi har koll på vad vi har och inte :)
Sen blir det klippning av Adam ikväll, så full rulle :) åh jag längtar tills nästa tisdsag när jag äntligen får sova ut på morgonen :)
Ni får alla ha en prima dag :) kram på er.