På jobbet

A fast inte mitt jobb, är på Daniels jobb. Vi ska iväg snart till hans konfagäng i kyrkan och ha typ ungdomskväll. Så tanken var att jag skulle gå runt i stan lite först, vilket jag iof gjorde. Men jag hade plockat ur mitt bankkort igår för jag skulle handla lite när jag var ute och sprang. Så det kortet ligger kvar där. Vilket jag upptäckte när jag skulle betala på Åhlens. Men men, fick gå runt i lite affärer för att fördriva tiden lite mer och sen ta en jätte långsam promenad till hand jobb. Men han slutar ändå om 25 minuter så det är lugnt :)
Annars igår så var vi ute och åt på restaurang, super mysigt och jätte gott. Var på ett ställe där dom wokar maten åt en. Alltså så tar man bara det man själv vill ha på sin egen tallrik. Perfekt ju!
Hade dessutom fixat lite fint för Daniel när han kom hem. Vad tycks? :)

Sovmorgon

Åh känslan av att bli väckt med en puss och "jag älskar dig" är så underbar, ännu bättre när man sen får somna om och sova hur länge man vill. Som ni förstår så är jag hos min älskling nu. Kom igår kväll och åker hem på torsdag morgon. Så ikväll är det utgång i stan, eller a vi ska ut och äta middag och sen gå lite i stan. Eller nog tvärtom i ordningen men ändå :) så jag kommer kila ner till Daniels jobb tills han slutar och så går vi hem sen också för han skulle ta cykeln idag. Problemet är bara att jag har mina nya skor som är med lite klack på, så vi får se hur det slutar. Kanske ska ta med mina gympaskor i en påse ändå. A det löser sig. På tal om gympsskor så tänkte jag ju komma ut o springa idag, men här om dagen var jag och mamma ute och stavgick och såg typ likadana ut i våra fräna träningskläder o pannband o grejer, bara att hennes nya kläder var röda och mina... a ni vet rosa.
Sen när jag har tillgång till datorn så kommer jag ladda upp foton från helgen :)

vad händer med folk?

Idag fyller ju min finaste lillebror år, inte bara det att han fyller år som han gör varje år, utan just idag har han fyllt 18!! Kan ni förstå de? Att Calle, Min lillebror har blivit myndig, lillchippen har växt upp och kommer aldrig mer vara "jätte liten" (även om han alltid kommer vara lillen för mig så är det inte på samma sätt) Hur som helst så önskar jag dig världen bästa dag (njut de sista tio minuterna) Massa grattis till dig bästa lillebror <3