pluggvecka

Nu var man hemma igen, har haft en toppenvecka, eller a fyra dagar i götet med Jonas. Hela lördagen var kanonkul med laserdome och sedan middag på kvällen och lite pubhäng. Tyvärr har jag inte en enda bild ifrån kvällen. Men vi spelade som sagt laserdome, huur roligt som helst. Dock kom jag på plats 57 av 59 hahahah, men inte helt sist iaf ;)
Sen hann vi hem och duscha och fixa oss lite och så innan vi drog in på middag i stan. Vi åt på ett ställe som heter Pinchos, jättegod mat och allt är i mini-miniformat, kul koncept! Blev sen en tur till nåt ställe där vi mest bara tog det lugnt. Var väl hemma sen vid halv tre så det blev inte jättesent. 
 
Annars är jag i full gång denna vecka med plugg, har två tentor på torsdag som tillhör den här kursen jag läser nu, och sen en jäkla omtenta på lördag som jag redan gjort tre gånger. Så imorgon och på fredag när jag är helt ledig från skolan ska det banne mig pluggas för den där himla tentan. Vill verkligen att det ska bli sista gången! Så därför har jag inte lagt lika mycket tid på min nuvarande kurs, men hoppas såklart på att klara de också. 
 
Annars var det nog det för idag. Har som sagt inga bilder från helgen men lite annat ändå.
 
Jätterolig och läskig bild, korsa ögonen så får du se en annan bild hehe
 
När man ätit en lyckobulle från pressbyrån blir man även glad efteråt =)
 
Har också vart och storhandlat för hela veckan idag, såå tungt när man bor själv, men skönt att slippa handla flera gånger. Men i dessa lägen saknar jag att ha bil. Dock är det väldigt praktiskt att ha ryggsäck med sig, då lägger man de tyngsta i den och slipper några kilo i händerna iaf. Men denna bilder var då innan jag handlade.
 
Sen fick jag mer mat i kylen :D Ska dessutom börja äta mer vegetariskt, så två dagar denna vecka blir det veggomat. Försöker att bli miljövänlig, och börjar med att äta vegetarisk, tar sen in ekoprodukter succesivt när jag tar fler steg framåt =)

Ledig lördag

Var utepå promenad häromdan hemma också, såå mysigt vid en stilla sjö. Halloj, idag har Anna en ledig lördag första gången sen jag började skolan tror jag. Så det är riktigt skönt.
Idag är jag dessutom i Göteborg och senare ska vi fira Jonas, så det blir laserdome och middag på stan. Blir nog himla bra!
I torsdags när vi kom hit åkte vi först till kusin Adams lilla mysiga lägenhet för middag och lite klippning. Efter det åkte vi till de andra kusinerna och fick bada i deras nya utejacuzzi. Såå skönt! Blev även där en klippning av en annan kusin Mackan.

Nu ska vi försöka komma ut på en promenad, och jag vill komma till en godisaffär, det är ju ändå lördag ;)

Nä men nu tjatar Jonas för mycket så vi måste komma iväg här. Han ska hinna bli klippt o grejer. Men tjingeling alla glada :)

Grattis Jonas

Idag fyller ju ingen mindre än Jonas år. Han blir idag 30! Så jag får passa på att gratta honom nu på hans födelsedag, det är ju fortfarande hans dag i 25 minuter till :p
 
Så grattis Jonas på din dag, och tack för att du finns i mitt liv. Du gör mig till den människa jag vill vara. Du är Så underbar. Älskar dig till månen och tillbaka!! Du&Jag <3