Sista kvällen igen

Denna själv-veckan har faktiskt gått ganska fort. Har haft fullt upp som vanligt, pluggat, jobbat och jobbat extra utanför jobbet. Men har även hunnit med roliga grejer också. I lördags var jag hos en gammal kollega utanför solna. Såå mysigt var det, och två av dom jobbar jag tyvärr inte med längre så det var så kul att träffa dom. Vi var bara fyra stycken också men helt lagom. Bästa är också när man kommer hem till en syrian att det är ju mat för 15 personer typ. Det var chips, godis, nötter, gurka och morotstavar med dip, frukt, pastasallad med massa gott i och till de olika skinkor, ost och kex och jag vet inte vad. Men jättegott var det! Fick dessutom med mig en matlåda av sötaste Linda som jag åt på jobbet dagen efter. Men kvällen var full med tjejsnack, skratt, lite drinkar och allt sånt där som hör till :) en välbehövlig kväll helt enkelt. 
Sen i söndags var det morsdagsmiddag hemma hos mamma. Jag och Cissi stod för maten, och även mormor och farmor var bjudna så det var en morsdag för alla mammor helt enkelt. 
Idag har jag haft fullt upp med massa saker, först skola där vi typ studerat gråsuggor. Så äckligt. Sen har jag tagit en snabbtur i stan för att hitta nån kul hårprydnad inför studenterna i veckan nu men hittade inget. Blev två nagellack istället. När jag kom hem tog jag en springrunda i värmen, skönt att få röra på sig lite. Sen lagade jag mat, vek min tvätt, städade, diskade, slog in lite paket, kollade på biggest loser och klippte sen Calle. Aa en vanlig dag för Anna helt enkelt. Men imorgon ska vi ner till Göteborg för slippa åka sjukt tidigt på onsdagmorgon då min kusin Nicke tar studenten. Sen hem igen tidigt torsdag morgon för att fira nästa kusin som tar studenten. Fullt ös medvetslös! 

Men det var det. Tack o hej :) 

Anna i långklänning

Min tårta jag gjorde

Hahahah provade mammas brillor xD not my type!! 

Bästa med snapchat är att det finns massa filter, detta är toppen då man ser lite finare ut :) fake it til you make it ;) 

Godnatt nu allesammans

Pluggtider hej hej, pluggtider

Med en vecka kvar i skolan på ordinarie tid innebär en del plugg, en tenta på fredag, en omtenta på lördag och sen tisdagen efter ännu en omtenta. Men nu jäklars pluggar jag som aldrig förr! Har suttit nästan hela dagen idag, från elva i förmiddags till elva nu på kvällen (fast med några timmars rast) Hade lite tid för klippning av Ida och Mathias och middag med dom därimellan. Så det var mysigt att få lite middagssällskap en fredagkväll. Det jag pluggar mest för nu är den ena omtentan som jag redan gjort två gånger och som är supersvår och ganska hemsk. Men jag har hittat ett bra system där jag färgsätter varje "ämne" i en färg, så har jag fått en del anteckningar från andra plus mina egna i mina häften och på lösa papper. Så allt som tillhör en färg ska sedan skrivas på ett och samma ställe, i just den färgen. För mig har det blivit lättare och klarare i huvudet av det iaf. Så håll tummarna för mig nu! Dessutom i veckan som kommer så är det ju två studentfester så dagarna kommer gå åt till andra saker. Men jag har lovat både mig och Jonas att jag ska plugga så mycket som det går ändå, ska ju ner till Göteborg och hem på bara nån dag så där är det 5 timmar per resa att läsa på. Så några av de timmarna borde jag kunna läsa en del!.Vore så skönt att få sommarlov utan att veta att man har en rest kvar.
Nä det får vara nog med pluggsnack där, ni har säkert tröttnat redan hehe. Dock kommer jag inte på så mycket som har hänt, har klippt både mormor och kusin Adam. Fick dessutom prova ett par asballa "glasögon" hemma hos Adam, men sätter på sig dom och man tror att man är i en helt annan värld. De är ju kopplade till datorn och man skulle just här försöka skjuta små tecknade gubbar. Skitkul och ashäftigt var det! (och det har ett namn på riktigt men det vet jag inte)
Imorgon blir det jobb för min del, så om en stund tänkte jag nog lägga mig så jag blir pigg. Är lite mosig i huvudet efter allt pluggande idag hehe. Så godnatt min lilla fanclub ;)
 
Förutom att jag känner mig rätt så trött, så är ändå detta mitt mood för dagen. 
 
 

Duktig

Dubbelduktig skulle jag vilja säga att jag vart nu. Igår sprang jag och Sofia vårruset, och vi sprang hela loppet vilket vi aldrig orkat förut. Fem km på 34 minuter, för att ha sprungit max 2km i sträck under den här våren så är vi så sjukt stolta! Vi hade båda ont i fötterna men fasen lyckades ändå! 
Sen har jag också idag vart i skolan från halv elva, fast jag började tre. Så jag och Caroline en klasskompis började plugga inför en jobbig omtenta vi har om ett tag. Så nu ska jag köra stenhårt för att klara den! Ska denna veckan, trots två lediga dagar, vara på skolan varje dag. Och jäklars vad vi ska plugga! 
Så jag hoppas att jag sen senare i juni inte har några omtentor. 
Det var nog det för idag, har dessutom fått massa färg idag för vi satt ute i solen hela tiden vi pluggade. Var rätt så kul när vi satt på gräsmattan först så övade poliserna där. Så dom brottade ner varandra och skrek och allt möjligt. Superkul! Roligt när man ser lite av polisutbildningen hehe. 
I lite lätt rosaton båda två ;) 


Idag på pluggbänken :)

På tal om poliser så smygfotade jag en på busshållsplatsen häromdan där de står ANNAPOLIS på, tyckte de va ganska kul, om man läser de på svenska ;) 

Hahahahah fint va? XD