dag 6 av 6 avklarad

Åh nu äntligen ska jag vara ledig i två dagar, ska bli så himla skönt. Ska försöka ta mig upp med Alex och träna imorgon också. Sen ska vi hem till henne och leka snickare =) Hyllor ska sättas upp och ltie väggord o grejer så nu jävlar. Patrick kommer nog att komma senare han med, för det måste ju göras ordentligt.. pluggas och sånt som bara tar en massa tid och som jag kan tycka är Totalt onödigt för bara typ en tavla eller en hylla men enligt honom så ramlar allt ner annars. Kan ju förstå om det är något tungt som ska upp men.. 

Har idag annars tränat, jobbat och sen fixat Pias hår. Har haft en ganska lugn och skön dag på jobbet idag med bara lite rush på kvällen. Får se om jag ens kommer att kunna gå imorgon.. körde lite med rumpan idag hehe.  Det återstår att se helt enkelt. Nu ska jag gå och lägga mig god natt alla fina =)

längtar

Vill bara att det ska bli lördag nu, ska hem till Alex på middag typ alla från jobbet och bara ha det mysigt, lördag om två/tre veckor ska vi ner till örebro och fira pontus som fyller år. Även lite andra kalas som hinner vara innan det, morfar fyller den 2a, Cissi den 7e och Patrick den 14e så javisst detta kommer bli en kul kalasmånad :D

Skön lördagskväll

Orkar inte skriva så mycket nu idag, har jobbat som vanligt, ganska mycket på grund av löningslördag. Gick hem från jobbet med Alex som tog drygt en timme, åt mat, tog ett bad satte på mig pyjamasen och kolalde på gladiatorerna, ska nu se på sofias änglar på kanal5play eftersom jag missade det i måndags för just nu är det ändå inget kul på tv.
Imorn är det i alla fall lite sovmorgon, börjar inte förrän elva i morgon men ska nog ändå upp och träna. Händer inte så mycket annars just nu. Återkommer om jag har något mer kul att skriva Kram