Så arg och besviken

Först en Kaos dag på jobbet med galet mycket att göra, typ inga roliga kunder, massa folk och mitt humör blev super trött, nästan övertrött och typ gråt-trött man känner att man helst bara skulle vilja skrika och typ gå o lägga sig. Men det som har hållit mig vid liv idag är att jag skulle få träffa Daniel efter jobbet. Men då ringer han halv sju och säger att van åker Då från Västerås. Jävla skit alltså. Så nu är jag på väg hem och ska typ dö, funderar på att knappt öppna dörren eller ens svara i telefon. Jo det kommer jag men fan vad saker kan förstöra ens dag. Tur att solen är framme nu iaf annars har detta mest vart en skitdag!
Glad volborg!

10 timmar kvar

Älskar när man kan börja räkna ner i timmar, då känns det inte alls lika länge kvar som när man räknar dagar, och redan har det blivit två timmar mindre, när klockan ringde vid sju var det typ 12 timmar kvar och efter en kall joggingtur idag i nästan lite småregn och efter frukost så är det bara 10 timmar kvar sen blir det kramkalas :)
Har dessutom fått ännu mer ont i mina smalben nu, men testade att göra en sak som min massör tipsat mig om spola först skit kallt vatten på smalbenen, så kallt att benen typ domnar bort och sen med typ kokhett nästan så man bränns, så gör man det några gånger :) tror man egentligen ska göra det innan man springer men jag gjorde det efteråt för jag fick så himlans ont idag, drog dessutom på massa voltaren så jag hoppas det blir bättre :)
Sen igår råkade jag tappa en produkt mitt på ovansidan av handen där man har massa senor eller vad det är och det gör ont som satan. Tänk om man kunde få byta ut en del av sin kropp, vad bra det hade varit :)
Nä nu ska jag sluta skriva börjar bli lite åksjuk. Men som sagt nu är det bara några timmar kvar tills jag får träffa Danne :)

Lugn dag

Hittills har det varit en ganska lugn dag på jobbet idag :) skönt även om det kan vara lite segt ibland. Men nu har jag lunch iaf, blev lite senare än vanligt. Men då går ofta eftermiddagarna snabbare :)
Ikväll sen är det scouter och styrelsemöte efter det. Sådär lagom kul men lite nyttigt att få koll på allt :)
Sen bara en dag kvar att jobba och lite ledighet väntas sen, dessutom tillsammans med Daniel som kommer imorgon kväll, åh vad jag tjatar om det kan ju ni tycka men jag saknar honom så galet mycket just nu.
Körde annars en joggingrunda runt en sjö i morse :) sååå mysigt och jag känner mig super duktig! Sen från maj ska jag försöka äta lite bättre, mindre pasta och mindre ljust bröd och istället mer sallad :) hoppas jag lyckas med det med!
Kram på er finisar :)