6år idag!

Grattis till mig själv som idag har haft mitt körkort i sex år! Dock har jag glömt att fira men vad gör de, får kanske ta en roadtrip nån dag istället och köra runt massa i nåns bil :) så nån som vill övningsköra med mig så varsegod, det har ni fått göra i ett år redan men ändå. 
Min förkylning är nog liiite bättre, har inte lika ont i kroppen idag men jag är ganska täppt i näsan. Men nässpray är ju en bra uppfinning! :)
Annars efter en dag med förmodligen feber, skola och jobb så är jag ganska trött. Så jag kastar in handduken nu och säger godnatt! 

Tog ett välbehövligt bad förut :)

Fan inte igen

Känner att jag börjar bli sjuk Igen?! Har ont i hela kroppen som att jag har feber, täppt i näsan och halsen är sådär halvbra också. Slutade tidigt idag och har nu sovit i 1,5 timme men känner att det fortfarande gör ont. Som att det inte skulle vara nog har jag en hemskträningsvärk från igår då jag äntligen var ute och sprang, första gången på länge. Har ont i smalbenen och superont i höften när jag går, som inte bara känns som träningsvärk men jag går som en tant typ. Känner av i ryggen konstigt nog också. Men det var en hel del både uppför och nedför igår och väldigt isigt på många ställen så man fick vara försiktig och halkade väl runt en del så det var säkert några extra muskler som fick jobba pga de. 
För övrigt äe jag väldigt glad för det är soligt och fint ute :) huuur skönt som helst. Ska sätta igång med lite plugg nu tänkte jag, göra en kopp varmt vatten med honung och sen fixa käk om en stund :) proppa i mig en till alvedon och hoppas att kroppsvärken går över :) 

Förresten igår var jag och klippte mamma, efter det gick vi ut och åt på Urban Deli i sickla, blev hamburgare som vanligt för min de ;) men det var mysigt :) 

Säger till mamma se glad ut :D haha så ska hon vinka. Suck ;) 

Eeh aa inte den bästa bilden men ändå en Gropie på oss ;)

Yaaay!!! 

God morgon världen

Hej hej, idag är det morgon och jag har precis vaknat :) måste börja dra ner mina persienner som jag glömmer hela tiden. Får solen rakt i ögonen på morgonen. Tur jag sover gott ändå men skönt att när klockan ringer att man inte blir blind på kuppen ;) 
Idag har jag en dag med skola, plugg, klippningar och middag framför mig. Vi har börjat en ny delkurs nu och det var Full fart direkt kan jag säga. Från igår till idag skulle vi spela in en film där vi presenterar oss och låssas att vi pratar med en klass. Sen på torsdag ska vi ha en redovisning, den ska vara inlämnad dagen innan klockan fyra. Varje dag ska vi skriva en logg där vi ska skriva om något vi reflekterat över. Sen plus att vi ska läsa böcker, papper och vissa grejer vi får typ samma dag. Kan ni fatta?? Så jobba mycket kan man glömma de här veckorna... 
Som tur var har jag ju välrdens bästa Carro som vän och som alltid ställer upp så igår fick hon agera kameraman i säkert en timme minst innan jag klarade det haha. Tack Carro. Du är världsbäst!!!
Nu ska jag ta mig ur sängen. Ha en fin dag allesammans :) 

Soooligt :)