Nu så

Okej, har lovat bilder på lägenheten väldigt länge, så idag ska ni få se lite. Igår var pappa här och hjälpte oss med att borra och sätta upp våra gardinstänger. Han och Jonas försökte även få ordning på vårt tryck i vattenkranen för det har varit asdåligt sen dom har fixat med rören i huset. Men det är väl skit som fastnat nån stans.. så himla irriterande bara för vi har tryck i badrummet men inte i köket. 

För övrigt så har ju jag sportlov den här veckan, kan ni förstå vad skönt? Har dock några småsaker jag ska göra nästan varje dag, idag är det tandläkarn, imorgon ska jag öppna för dom som ska flyttstäda hemma hos mig på Ornövägen, på fredag ska vi skriva på de sista papprerna för den lägenheten. Så lite har jag att göra. Ska även jobba lite tänkte jag, ska ha utvecklingssamtal två veckor efter lovet så då behöver vissa saker vara gjorda innan dess. 

Nu ska jag inte hålla er mer, utan här kommer lite bilder. Allt är ju inte alls klart nu, i nästan alla rum ska det bytas tapeter eller målas om osv. Men det får vi ta senare. Men nu i helgen har Jonas och jag åkt runt i en massa affärer och köpt alltifrån krukor och växter till mattor, gardiner, dricksglas osv. 
Men såhär ser det ut just nu hemma hos oss. Blir mer och mer ett hem. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Tog ingen bra bild just på köket, men där ser man ju hur dom jobbar lite :) 

Sen tänkte jag även visa en annan lite rolig bild. Har nämligen idag(!) haft körkort i tio år. Helt galet! Men detta är det nya och gamla körkortet :) 

(null)