1 år...

Idag är det exakt ett år sen jag åkte på scoutläger förra gången. Alltså ett år sen jag träffade Daniel och Niclas första gången. Som sen blev början på mitt nya liv. För ett år sen var jag fortfarande tillsammans med Patrick och hade vart de 5,5 år.
Det är väldigt mycket som har hänt på detta året. Som sagt gått ur ett långt förhållande. Fort in på ett nytt. Flyttat från min lägenhet hem till mamma o pappa, pendlat mellan stockholm och västerås. Flyttat till ektorp, blivit singel igen, bytt jobb. Flyttat in till stan och nu är jag här. Vilken resa, fina saker har hänt och hemska saker har hänt. Mycket har varit jobbigt men mycket har också varit kul, det är väl så själva livet är. Berg och dalbana, man har uppförsbackar och nedförsbackar. Just nu känns det som att allt rullar på ganska bra, det är varken uppför eller bara nedför, det är ganska rakt spår just nu, kanske lite nedförslutning :)
Så nu efter nio dagar på ett läger kanske jag har hamnat på ett annat spår, eller i olika backar. Den som hänger med får se. :)
Oj nu vart det lite deep här men sån kan till och med jag vara ibland :)

Har annars klippt mina två sötnosar Anna och Adrian idag :) dom får mig på gott humör :) bästa kunderna!
Men nu ska vi jobba typ en och en halv dag sen till sen är det lääääääger :)

Fin sommarkväll

Har haft världens bästa Carro på middag och mys idag :) hon hjälpte mig att färga mitt hår den sötnosen :) har suttit i snackat massa skit som vanligt och längtat tills på torsdag när vi Äntligen ska få åka på läger. Som vi har fixat o donat inför detta. Och för att inte tala om hur mycket vi längtat. Såååå kul ska det bli. Jag förstår er som inte är scouter själva och bara tycker jag är helknasig. Men ni har inte träffat min käre patrull kaessler och vet vad dom går för och hur kul vi har. Ni som inte heller har samma rosa känsla fattar nog inte allt heller på samma sätt med vår kärlek men detta kommer bli awsome!!!

Förresten imorgon ska jag vara bilförsäljare, Cissi ska försöka bli av med sin lilla bil och har tydligen någon som vill kolla på den. Men eftersom hon är på landet så ska jag åka dit imorgon :S lite läskigt men det går nog bra förhoppningsvis.
Sen ska jag hem och packa på kvällen där så jag hoppas att det inte tar hela kvällen. Har ju dock fått som vana att lägga mig sen nu förtiden men ändå.
Så på tal om det borde jag nog lägga mig nu kanske hehe. Så sov så gott alla små guldkorn :)

Rastlös.com

Ligger här i min nybäddade(!) säng och har såå tråkigt. Har vart nere med tvätten och tvättat. Sen har jag klippt ut en massa stjärnor som jag ska ha på lägret. Nu är jag rastlös och dessutom hungrig ganska lockande att gå ner till Ica och köpa något gott men nu har jag vart så duktig i några dagar med träning och så, så det skulle kännas som att man förstör allt det.
Imorgon ska jag nog ut o springa på kvällen, tänkte nog färga håret också då. Börjar få lite utväxt. Som jag sagt förut är det typ bara jag som ser den men den stör mig ändå. Sen tisdag kväll ska jag packa för på onsdag kväll tänkte jag bara åka till mamma och pappa för att hämta min bil för att sen åka hit o stoppa in väskan och sen plocka upp Sofia på vägen och sen åka hem o sova för det blir ganska tidigt på torsdag :)
Någon som har ett förslag på vad man kan göra? :)
Kram till er :)