63,5

Jag har ju haft som mål med min träning att springa 2 mil i veckan nu. Jag lyckades skitbra i början men när man snittar ut alla gånger jag sprungit så blir det ca 1,6 mil per vecka, vilket ändå är helt okej. Har hunnit med 13 springpass på bandet och sprungit totalt under januari månad 63,5km, ändå stolt! Det har tagit mig totalt 360 minuter. Har även gått några promenader i mellan gångerna och åkt skidor en gång också :) men nu börjar ju februari imorgon, så ny månad nya tag. 
Testade dessutom mina nya löparskor idag, och Felix sa ju åt mig att knyta dom mycket hårdare, och det blev jätteskillnad! Kändes inte alls lika ont i benen idag :) hoppas nu det hjälper bara, liksom längre än bara idag ;) 

Idag i skolan hade vi en typ introföreläsning inför vårt självständiga arbete (C-uppsats), så samtidigt som jag blir så nervös över hela arbetet så känns det ändå lite spännande och kul också. Dock är jag orolig för våra veckor som jag kommer vars utomlands. Men jag ska visa för mig själv (och alla andra som inte tror på mig helt) att jag ska plugga där nere. Det måste jag göra och det ska jag göra! Så heja på mig!! Har ju tänkt att skriva något om utomhuspedagogik, tror det kan vara spännande. Typ om eleverna blir mer engagerade av att vara utomhus ibland, eller vad en lärare ser för positiva effekter av att ha vissa lektioner utomhus.  Men vi får se vad om en vecka vad jag bestämt mig för. Om ni har några förslag är det välkommet. 

Nu ska svett-Anna duscha här. Tack och hej 

(null)

Fick en asball vas av mormor i julklapp som jag idag äntligen köpte blommor till. (Köpte även ett jättefint block till skolan som syns i bakgrunden)

storrensning

Har haft en ganska lugn dag idag, vaknade ganska tidigt för att plugga, gjorde dock klart det mesta rätt så fort så jag hann att föna håret och sånt fix också. Sen gick jag hem till mamma och pappa för att låna en bil och ta mig hem till Ulla och Ove som behövde få sina hår fixade. Tog sen bilen till skolan där vi hade seminarium i två timmar. När jag kom hem igen så åt jag mat, tog en powenap på soffan och rensade sen garderoben. Blev tre hela kassar med kläder som försvann ur min gardeob, en hel del klänningar blev det idag, så nu har jag bara 42 klänningar kvar ;)
 
Imorgon är det skola igen, sen ska jag äntligen på massage, skulle fått massage strax efter min födelsedag men jag fick ju den där knölen på nacken så jag fick avboka. Så nu är jag i stort behov av en knådning på ryggen. Annars lär det bli lite plugg imorgon, slutar rätt så tidigt så jag borde hinna med lite plugg. 
 
Sen sist kommer jag inte heller ihåg så mycket, dagarna går liksom bara ihop i ett. Men Jonas åkte till jobbet igår kväll så nu har jag en ensamvecka igen. Hade även scouter igår, då vi bakade äppelpaj =) riktigt smarrigt var det. Juste vi var och shoppade gympaskor igår också, vi var hos Felix i sickla och fick experthjälp, så nu hoppas jag att mina nya skor gör det bättre med mina smalben. Vi lunchade även med honom efteråt. Jag och Jonas tog oss sen till nacka forum där vi tog vaccin mot hepatit A och B, som är bra att ha inför resan =)
 
Nä men nu ska jag nog gå och lägga mig, så detta får vara nog för idag. Godnatt och sov gott.
 
 
 

40 dagar!

Wohoo idag är det bara 40 dagar kvar tills vi åker utomlands! Vi har nämligen bokat resa till Asien i mitten på mars. Ska bli riiiktigt skönt. Skriver dock ett stort arbete under tiden och tanken är att jag ska plugga när jag är där lite, men jag känner ju mig själv.. så vi får se hur det går, men håll tummarna för mig att jag iaf får ihop några timmar plugg! 

Efter jobbet idag blev jag uppmött av Jonas Felix och Cissi som hade varit och provat cupcakes på cupcake Sthlm. Så efter jobbet drog vi till vapiano och käkade pasta, riktigt gott som vanligt. Har förutom jobb annars inte gjort så mycket mer idag. 

Igår var vi o käkade hos mamma också, tanken med besöket var att mamma skulle bli klippt, så det blev hon :) 
Mer än så här kommer jag inte på just nu så får väl checka ut för ikväll. Godnatt till er alla. 

(null)

(null)