Lite ledigt igen

Detta blev en skön vecka, hade sista timman för den här kursen i torsdags, och eftersom vi blev klara med vårt projekt redan i tisdags blev vi lediga i onsdags. Sen i torsdags var vi bara i skolan ca en timme och kollade på våra filmer som vi gjort. Och även idag var en ledig dag :) De filmer vi gjort är på våra projekt, det har vart sånna banor där man till exempel släpper en kula, låter den trilla neråt, slå till något annat som sätter en anna grej i rullning osv. Så vi byggde sen ihop alla olika banor och fick en jättelång enda bana. Superhäftigt. Tyvärr kan jag inte ladda upp filmklipp, annars skulle ni kunna få se vår film. 
Idag har dagen bestått av låång sovmorgon, snabbvisit hemma hos syrran, fick en väldigt massa kläder. Cyklade sen hem till mamma och lånade en bil och åkte på shoppingtur i både forum och sickla :) tänka sig att man kan känna sig så glad av lite nya kläder :)
Var även duktig på en annan "shoppingrunda" i onsdags då jag cyklade till mölnvik på värmdö för att köpa insektsmedel på Jula, fick även med mig en billig jacka och stänkskärm till cykeln. Kan säga att jag blev väääldigt blöt och lerig av att cykla i typ spöregn utan stänkskärmar. Men jag fick bra träning ändå :) Insektsmedlet skulle jag ha till mina oönskade mjölbaggar som jag haft lite här och där. Så nu hoppas jag att dom är borta en gång för alla. För de var ett ordentligt jobb att städa varje skåp och spruta med medel överallt. 
Men det var allt för idag, ha en trevligt valborg imorgon gott folk :) 


Här har ni bevis på att jag cyklade 2,4 mil :)

När jag duschade häromdan såg jag att någon har skrivit J❤️A på min spegel, lite kärlek i vardagen :) 

Hahah förstår ni att jag på riktigt var noggrann. Kaos totalt, och alla öppna torrvaror slängdes! 


Igår var det dags igen för promenad/joggingrunda med Sofia.  Älskar hennes kommentar till också :) men på typ en timme hinner man snacka om Mycket. Vi är då nästan aldrig tysta med varandra. Världens bästa Sofia :)

Hihi råkade gå förbi en hylla som luktade så gott i en affär, när jag såg att det som luktade gott dessutom var rosa så var jag tvungen o köpa den. Så nu kommer jag lukta godis :) Såå härligt :)