Vuxen- ett steg mot negativitet?

Hur hemskt det än är så är det bara att inse att man blir äldre... okej jag är bara 21 så jag kan förstå att det låter knäppt att säga så. Men jag är alldeles för gammal för att vara tonåring, alldeles för gammal för att bete mig allt för omoget. Visst att man alltid kan vara barnslig men man måste lära sig ta ansvar, både för sig själv och andra. Att säga att man ska bli vuxen och ta just ansvar är ju en grej, men sen att utföra det i praktiken är ju en annan sak. Jag vill ju inte riktigt bli vuxen men jag skulle nog behöva tänka lite mer vuxet ibland.
Några fördelar med att bli vuxen är att man har lön, man får handla vad man vill, man får äta det man vill, man har fått mer efarenhet av saker och ting och ändå kunna veta hur man ska utvecklas mer.
Nackdelar med att bli vuxen är att man måste betala massa skatt, man ska jobba, man måste tvätta, man ska se till så att pengarna räcker en hel månad, osv osv. Har kommit på en väldigt hemsk nackdel nu när man är 20+ och är van att kunna äta lite vad som helst utan att det egentligen märkts väldigt mycket på kroppen. Men nu och någon månad tillbaka börjar jag växa till mig ordentligt, kanske inte är så bra att äta chips, bröd, pasta och allt annat som jag tycker är så himla gott. Men som jag sagt förut Nu är det verkligen dags att börja träna, så svårt bara när man har varit sjuk och så. Men fasen på måndag börjas det igen! Hårdträning nu till jul och förhoppningsvis även en massa efter jul också. Har ju en massa grejer som händer nu i december som innebär god mat och grejer men fan klänningarna ska ju sitta fint även om man inte har strumbyxorna uppe i armhålorna.

Till sommaren kommer jag alltså se ut så här igen...

Hoppas jag...

Alkis vs Knarkare

Fredag =första jobbdagen = trött Anna = chipssugen Anna= Julmustdrickande Anna = Mätt Anna och helt överproppad.

Men shit vad gott det är med julmust, nästan första för den här säsongen, smuttade bara lite på en julmust för några veckor sen när min kusin var här. Men idag har jag druckit flera glas. Julmust är Nästan lika gott som mjölk vilket annars enligt mig är livets dryck.

Jobbet rullade på ganska bra idag, började dagen med att stå i tvättstugan och tvätta (äntligen bli av med hela tvättkorgen) Åkte sen buss till högdalen för den kom precis förbi och idag var jag lat och orkade inte gå hela den vanliga vägen. På bussen kommer det på två killar, den ena mer hög än den andra. Den andre killen går fram till busschaufören och säger att han har väligt mycket heroin i sin kropp och att han ska åka till doktorn för att han ska ta massa prover och grejer. Den första killen får honom sen till sig längre bak i bussen och dom börjar prata. Dom pratar jätte högt hela resan om vem som kan slåss och vem som är mest psykiskt stark. Hur som helst så hoppar även dom två av i högdalen helt dragna. En alkis verkar inte gilla deras beteende och börjar ge sig på han som berättade att han hade massa heroin i sig. Alkisen puttar till honom och han faller helt platt. Killen ställer i sig upp igen och det ser ut som att dom småtjafsar lite. Alkisen ställer ner sin öl han har i ena handen och ska försöka börja slåss med den här killen, medan den andra killen som också var hög började prata med alkisen och den killen som just blivit puttad skriker ganska högt "du har redan vunnit" Efter några sekunder skakade de händer alla tre och skildes åt varsitt håll igen.
Typ en vanlig morgon i högdalen?

Nu ska jag och min mätta mage gå och lägga oss KRAMNu är det jul igen (om en månad)

Hemmafru/fixarfru till tusen idag. Började i morse med att plocka i ordning alla mina kläder som jag aldrig lär mig hänga upp...Imorn blir det tvättstugan och jobba som står på schemat. Känner att jag har varit hemma ganska mycket just nu, var ju först sjuk fredag/måndag, jobbade i tisdags och nu onsdag och torsdag har varit mina lediga dagar den här veckan så nu är jag väl nästan frisk i alla fall. Har sen efter min undanplockning putsat fönster, städat undan, dammsugit, sorterat mina sminkgrejer, och Patrick har frostat av frysen.

Eftersom det är en månad kvar till julafton och att det är advent på söndag så har julstjärnorna och julgaradiner åkt upp idag. Något jag inte förstår är varför stjärnorna Alltid ska bli snea? Blir så himla arg när dom inte vill bli som jag själv vill att dom ska. Något som också gjorde mig arg var när jag dammsög, först drar dammsugaren upp hela mattan och sen fastnar den överallt, den går inte att dra åt något håll och man får kämpa som en blådåre.

Nu ska jag snart iväg på "sminkparty" Mamma har en vän som säljer sminkprodukter och brukar ha lite visningar hemma så det ska bli lite mysigt. 

Fick dessutom lite snö idag.. Fast snön kom visst härifrån.. är man frisör så har man två hårfönar hemma...


Mästaravfrostaren!