På hemväg

Sitter på bussen i vanlig ordning på väg hem. Fast idag är det ganska trist väder så hela dan har ju känts ganska tråkig faktiskt. Hann förbi in till stan också för att fixa en sak. Nu hem o käka middag sen tänkte jag gå en promenad till Iris som bor i boo gårs för att hämta en klänning jag lånade till henne för ett tag sen. Ska försöka hitta tyg så jag kan sy band till den, tycker det är så jobbigt att ha en klänning som inte ha några axelband, man känner att den bara ramlar ner. Men jag funderar på att ha den på Adams student nästa vecka. 

Idag annars är det inte vilken dag som helst Sofia en fin vän till mig fyller år idag. Tyvärr träffas vi alldeles för sällan och ännu mer sällan sen hon flyttade till uppsala och jag typ har fullt upp alltid. Men jag vill bara säga till henne att hon är en av mina finaste. En person som alltid finns där och trots svårigheter och annat tjafs är hon en kämpe. Du är väst Sofia. Kom ihåg det! Älskar dig vännen!!

Igår annars hade jag en kund på hela dan xD men hon tog ett antal timmar. Skulle färgas från jätte röd till blond. Vilket i sig är ett jäkla projekt. Först avfärgade jag hennes hår i ca en timme, sköljde det, torkade de, gjorde massa slingor på det, sköljde dom. La på en toninh för att dämpa det röda som fortfarande var kvar. Vart inte tillräckligt dämpat så på med mörkare toning. Men det var ju klart mycket bätte men inte helt och hållet bra med en gång. Men en gång till med slingor om några veckor så kommer det bli jätte fint :)

Okej allt för mig idag. Snart hemma dessutom ;) 


6 år sen

Idag är det sex år sen jag tog studenten. Hur gammal är man inte liksom? Det betyder att jag jobbat som frisör i sex år nu i sommar. Jag har flyttat sex gånger. Haft två pojkvänner och hunnit med ett år som singel. Jag har fått fler nya vänner.  Jobbat på tre olika jobb fast med 9 chefer. Jag har blivit av med några vänner också. Bara skadat foten ordentligt en gång och iof ena armbågen en gång också. Kan nu ta hand om mig själv helt och hållet. Jag kan både måla om och tapetsera. Har även under dessa sex åren byggt två hus. Jag har haft två bilar. 
Jag har nog en väldigt massa mer grejer men nu kommer jag inte på något roligt. 

Nu till något helt annat. Igår hade vi sista gången på tonår. Såå mysigt. Vi åt tacos tillsammans och fixade det sista inför lägret, målade vår pirra och fixade nya prickar på vår presenning. Gjorde även en del mössor inför lägret. Men det bästa av allt var att jag och Carro hittade Äntligen våra matskålar som varit borta i mer än ett halvår. Det är ju dom vi alltid äter ur på läger och dom har vart med tusen gånger typ. Så lyckan blev total när vi hittade dom. Shit vi bara skrek. Omg ni kan inte ana hur vi har saknat våra skålar.  Det hade inte alls vart samma sak att måla nya och vi har letat som idioter efter dessa. Men igår skulle vi leta efter lite annat så helt plötsligt såg jag dom i ett av våra skåp. Som sagt glädjerus!! 

Nu sitter jag på en buss och kommer nog bli sen till jobbet. För jag missade första, suprise.. Men kommer vara i slussen typ kvart tio i.. Då brukar jag vara på jobbet. Så det blir att langa ruschen sen asså!! 

Tack o hej. Allt för mig. Min telefon blev tydligen snodd ;)

Våra nya Asheta mössor ;) Åååh <3 äntligen är du tillbaka!!!

En kortis bara

Glad tjej. Sprang Hela vårruset utan stopp! Jag och min fina kollega Catrin klarade oss igenom hela banan och dessutom på en ganska bra tid. Vi fick drygt 33 minuter men vi räknar bort tre för i början kom man ju knappt framåt pga allt folk. Men nöjda o glada och väldigt trötta kom vi i mål :) 
Sen har jag fått mitt betyg i engelska vilket blev C!! Asstolt. Det är typ som VG i sånna betyg jag är van med hehe. 
Imorgon kör jag mitt omprov i matte så håll tummarna igen!! 
Har även vart och kollay på två lägenheter i dagarna här så håll tårna också kanske så att den ena blir min :) 

Det var allt. Kram och god natt! 


Innan

Efter (charmig bild i solen)