Barbie

Idag har det varit en skön dag. Väldigt långsam men skön dag, en av dom jag gillar minst på jobbet är på semester nu i två veckor så alla har vart glada idag haha. Tyvärr har ju inte vädret varit lika glatt men det gör inget. Haft en super lugn dag så jag hann med att färga håret :)
Vi fick dessutom en goodiebag från Glittrer ifall vi skulle dela ut lite papper så jag tog ett rosa diadem. Sen hade vi lite kul med Denice som fick leka lady gaga. Hon var dessutom på hennes konsert igår så hon kände att hon hade blivit lite inspirerad.
Senare under kvällen fick jag in en liten flicka som skulle klippa luggen. " jag vill ha en sån lugg som du har" sa hon, sen sa hon också att jag såg ut som en barbie som var så blond och med mitt diadem haha.
Sen vart de dags o sluta, jag och Alex drog in till stan för att äta middag :) åt på en jätte mysig grekisk restaurang, halloumi till förrätt och kyckling med tzatziki till varmrätt. God mat och gott sällskap. Suuuper mysigt.
Nu är det godisätande i Calles säng och sen typ sängen.
Ha en trevlig helg alla ni :)

Rosa fluff

Såååå skönt att vara ledig idag. Kommer nu jobba åtta dagar i rad så jag passar på att njuta nu här i solen. Har varit iväg nu på morgonen med far min och köpt en säng. Så nu kommer jag vara prinsessan på ärten :) En sak mindre att tänka på sen när jag ska flytta hemifrån igen. Skönt att dessutom komma upp lite från marken och alla sjukt äckliga spindlar!
Har precis övat lite fireshow utan fire för tillfället. Så jag kör med mina jätte fina rosa fluffisar.
Annars idag händer nog inte så mycket kul. Telefonsamtal ikväll får jag längta efter lite men annars ska jag bara chilla idag. Kanske ta en promenad med hunden. Träningen har ju inte riktigt blivit av nu.. Får kanske hoppa lite studsmatta sen :)
Vad har ni för er en dag som denna? Lots of hugs to all of you

Sooool

Sitter just nu och solar och njuter mitt i solen nu på lunchen. Så mycket lättare det känns att lyssna på musik, man får liksom mer energi. Sen kan man få energi av lite annat också. Som till exempel telefonsamtal, träffa kompisar som var länge sen, mysiga sms osv.
Längtar till ikväll när jag ska på massage det är verkligen behövligt nu. Min rygg är typ av känns de som, så imorgon är det väl träningsvärk som gäller.
Asså vem vill turista i farsta centrum? För ca en kvart sen så kom ett gäng på ca 30 ganska unga personer som tydligt verkar vara turister. Alla går runt med kameror och i grupp dessutom. Men med tanke på att jag har lurar i hör jag inte vad dom kommer ifrån men helt plötsligt hade man fått 20 nya folk runt om en på fontänerna här där jag brukar sitta o äta lunch.
Hoppas ni har en fin dag:) massa kramar till er.